Támogatott tartalom

2024.04.25. 10:52

Hitocars – a hely, ahol az autók iránti szenvedély találkozik az ügyfelek bizalmával!

Versenyképes ajánlatokkal és magas színvonalú szolgáltatással a Hitocars ideális azok számára, akik a következő autójukat szeretnék megvásárolni.

Az autóiparban komoly hírnévvel rendelkező Hitocars céget Florin Moldovan, egy nagyváradi autórajongó alapította. Anélkül, hogy szem elől tévesztené fő célját – az ügyfelek elégedettségét –, a Hitocars megbízható cég azok számára, akik a következő autójukat szeretnék beszerezni.

A Hitocars nem korlátozódik az autók értékesítésére, hanem széles körű szolgáltatásokat kínál, hogy ügyfelei minden igényét kielégítse. A Hitocars csapata a közvetítéstől és az értékbecsléstől kezdve a visszavásárláson át a regisztrációhoz nyújtott segítségig biztosítja, hogy minden tranzakció egyszerű és átlátható legyen minden ügyfele számára.

„Összeállítottam egy olyan csapatot, amelyben mindannyian egy adott szegmensre specializálódtunk: van a közösségen belüli vagy országos beszerzési részleg, továbbá biztosítási, finanszírozási, regisztrációs logisztikai részleg, és nemrégiben egy bangladesi illetőt is bevontunk a teendőkbe, aki segít nekünk az autók tisztításában, előkészítésében”, nyilatkozta Florin Moldovan.

2023. június 30-tól a Hitocars új székhelyre költözött: a Kolozsvári út 197. szám alá.

A Hitocars az autók széles választékát kínálja, a legújabb modellektől a régebbi változatokig, minden pénztárcának megfelelően. Az autók átlagos életkora 3-4 év, így a Hitocars ügyfelei megtalálhatják az igényeiknek megfelelő járműveket. Akár meglévő autók eladásáról, akár újak vásárlásáról van szó, a Hitocars rugalmas és átlátható megoldásokat kínál.

„Autókat árulunk, ez a »ház« specialitása, de adtunk már el kisteherautókat is. Eladtunk továbbá egy 12 tonnás darut is. Szóval nagyjából mindent, aminek motorja van. De mi az autókra koncentrálunk. Átlagosan 3-4 éves autókat értékesítünk, de régebbieket is. És amikor azt mondom, hogy régebbi vagy újabb, akkor mindenféle árú autókra gondolok, a néhány ezer eurótól a néhány százezer euróig (szuperautók). Attól függ, ki mit szeretne. De nagyon fontos tudni, hogy az ügyfelek nemcsak azért jönnek hozzánk, hogy autót vásároljanak, hanem azért is, hogy eladják azt, amijük van. Ez lehet közvetlen értékesítés nekünk teljes kifizetéssel, vagy lehet olyan eladás, amelyben mi csak közvetítők vagyunk (értékbecslés és promóció történik, hogy a végső vagy maximális piaci áron értékesítsük). Lehetőség van a visszavásárlásra (buy-back) is, ahol az autó, amivel rendelkezik, előlegként szolgál arra, amit szeretne. Vannak szolgáltatásaink e téren, és nyitottak vagyunk minden eladási-vásárlási javaslatra”, magyarázta Florin Moldovan.

És mivel a Hitocars számára a minőség a legfontosabb, a vállalat képviselői alapos ellenőrzéseket végeznek, teljes kár- és szerviztörténetet vezetnek, és biztosítják, hogy minden kínált autó a legjobb minőségű és az ügyfelek számára a legmegfelelőbb legyen.

Ezenkívül a Hitocars a finanszírozási lehetőségek széles skáláját kínálja, beleértve a lízinget, a hitelt és más finanszírozási formákat.

„Szolid partnerséget ápolunk a pénzügyi intézményekkel, és biztosítjuk, hogy minden ügyfél megtalálja az igényeinek és költségvetésének megfelelő megoldást. Ügyfeleinkkel való kapcsolatunk nem ér véget, miután megvásárolták autójukat. Eladás utáni szolgáltatásokat kínálunk, beleértve a karbantartást, szervizelést és támogatást, hogy minden autó a lehető legjobb állapotban maradjon. Csapatunk minden ügyféllel együtt dolgozik, hogy megértse igényeiket és preferenciáikat, és a legjobb autóvásárlási élményt nyújtsa”, mondta Florin Moldovan.

A Hitocars magán- és jogi személyeket egyaránt megcéloz. A vállalat 0 előleggel nyújt hitelt, ahol az autó kora nem feltétel.

„Az unión belüli nettó külső hitelek csak olyan vállalatok számára érhetők el, amelyek bizonyítani tudják, hogy bevételeik euróban vannak. Létezik operatív és pénzügyi lízing. Ez utóbbi esetben az előlegek 15–50% között kezdődnek. Finanszírozási időszak 1 és legfeljebb 7 év között, mint egy új autó esetében. A piac összes finanszírozójával együttműködünk. Minden ügyfél szabadon választhatja azt, amelyről úgy érzi, hogy a legjobban illik a jelenlegi tevékenységéhez. Itt arra gondolok, hogy a könyvelőjével kell megbeszélnie, hogy eligazodjon: a bevételétől függően a lízing vagy a hitel a megfelelő számára. Számos tényező van, és a finanszírozás része eltarthat két órától (eljött hozzánk, megivott egy kávét, elkészítettük a kérelmet, és két óra alatt megtudtuk, hogy jogosult-e a finanszírozásra, és elment az autóval, 0 előleggel), vagy akár néhány napig is eltarthat egy külső lízing esetében. De legfeljebb egy hétig. A lízingcégeknél átlagosan 2-3 nappal kell számolni, s ha minden szükséges dokumentációval rendelkezünk, akkor megkapjuk a finanszírozást. Az autók lehetnek raktáron vagy rendelésre, attól függően, hogy az ügyfél mit szeretne”, közölte a Hitocars tulajdonosa.

A Hitocars ügyfelei a finanszírozás ezen részét is igénybe vehetik közvetlenül a Kolozsvári úti bemutatóteremben, nem kell máshová menniük.

„Kolléganőm, Ariana, aki a finanszírozási oldalra összpontosít, rendelkezésükre áll majd a szükséges kérelemmel, és a helyszínen kitölti a papírokat. Tulajdonképpen az ügyfélnek nem kell sehova se mennie. Ráadásul mindezt el lehet végezni lehet online, lehet telefonon keresztül is. Vannak olyan ügyfelek országszerte, akiket kiszolgáltunk, de nem láttunk és talán soha nem is fogunk, és akiknek az autójukat a házuk elé szállítottuk, ismétlem, anélkül, hogy ismertük volna egymást, és akár teljes egészében, akár finanszírozás útján fizettek. Az ország bármely pontjára tudunk szállítani. Felvázolok egy esetet: egy multinacionális, franciaországi központú cég kért tőlünk egy autót. A gépkocsit Németországból importáltuk, Romániában regisztráltuk, és Franciaországba szállítottuk, a megadott címre, multinacionális munkapontra, regisztrálva. Mindent megteszünk a szolgáltatás ezen részén”, magyarázta Florin Moldovan.

A Hitocars szolgáltatásainak megkülönböztető jellemzője a költségek teljes átláthatósága. Minden ügyfelet egyértelműen tájékoztatnak az ügylethez kapcsolódó összes költségről, beleértve a vállalat haszonkulcsát, a szállítási és regisztrációs költségeket, így biztosítva, hogy ne érjék őket kellemetlen meglepetések.

„Egy nagyon fontos dolog, amit szeretnék elmondani, hogy amikor kapcsolatba lépünk az ügyféllel, az összes költséget előre tudni fogja, mert azok átláthatóak lesznek. Tudom, ez egy kicsit szokatlan az eladóktól, hogy a kedvezményezett tudja, milyen haszonkulccsal dolgozunk. Így helyben pontosan tudni fogja, hogy mennyi a díj, amit felszámítunk, mennyi a szállítási költség, a biztosítás, a regisztráció és minden egyéb költség, ami a végleges regisztrációig szükséges. Az ügyfél az elejétől fogva tudni fogja, és nem lesznek rejtett információk, ami megkönnyíti az eladást. Mert ha 1 euróról, 100 vagy 1000 euróról folyik tárgyalás a külső eladóval, az az ügyfelünk javára válik”, tette hozzá Florin Moldovan.

https://hitocars.ro/

https://www.facebook.com/hitocars

https://www.instagram.com/hitocarsoradea/

https://www.youtube.com/@autoturismepremium-hitocars

https://www.tiktok.com/@hitocarsoradea

 

Fizetett hirdetés!

CH 22564

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában