ERDON Helyi hírek

2010.02.11. 15:07

Megállapították a halál okát

<p>Nagyvárad - A szombat esti váradi közlekedési balesetet követően szerda hajnalban elhunyt tizenhét esztendős fiatalember, T. Z. halálát embólia okozta – tájékoztatott csütörtökön délelőtt Florian Bodog, a Megyei Kórház menedzsere, miután a kórbonctani intézet orvosai a boncolást követően bejelentették a halál okát.</p>

– Nagyon ritkák az ilyen esetek, és roppant nehezen lehet megelőzni a vérrögök okozta érelzáródást, amely a hosszú lábszárcsontok törése esetében léphet fel néha – közölte a menedzser. Ezt megelőzni általában csak megfelelő készülékekkel és előrelátással lehet, s mint megtudtuk, a beteget előbb a kórház arc- és állkapocssebészetén más sérülésekkel ápolták, majd kedden délután műtötték meg sípcsonttörését. Csak később került az intenzív osztályra, ahol hajnalban megállt a szíve, de előbb még sikerült újraéleszteni, a második leállást viszont már nem élte túl.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!