ERDON Helyi hírek

2012.08.02. 13:22

Mandala Dalszínház előadások Nagyváradon

A Bihar megyei RMDSZ és a Nagyváradi Magyar Diákszövetség augusztusban benépesíti a Nagyváradi Vár – Nyári Színházát három szabadtéri produkcióval.

A Bihar megyei RMDSZ és a Nagyváradi Magyar Diákszövetség augusztusban benépesíti a Nagyváradi Vár – Nyári Színházát három szabadtéri produkcióval.Három szabadtéri színházi produkcióra kerül sor a nyíregyházi Mandala Dalszínház előadásában, melyek közül a soron következő az A miniszter félrelép, augusztus 5-én lesz látható 21 órától. A belépőjegy ára 25 lejbe, a bérletár a három előadásra pedig 69 lejbe kerül. Jegyeket és bérleteket a helyszínen is lehet vásárolni változatlan jegyáron. Fel szeretnénk hívni a tisztelt publikum figyelmét arra, hogy rossz idő esetén az előadás a Nagyváradi Állami Színházban lesz megtekinthető, az előadás tervezett időpontjában.

A miniszter félrelép

A miniszter félrelép előadás egy Bódis Gábor által rendezett bohózat két részben, amelyben a komikus jelenetek játsszák majd a főszerepet. Szereposztásban: Molnár Ágnes, Tarczali Krisztián, Papp György, Bencze István, Bódis Gábor, Kovács Attila, Fabók Ágnes, Vajnárovics Viktória, Nagy Gitta és Bacskai Zsolt. Richard Willey miniszter gáláns kalandra készül. Azt tervezi, hogy Jane Worthingtonnal, az ellenzéki frakció titkárnőjével egy romantikus éjszakát tölt el. Ám az éjszaka rosszul kezdődik. Először is felfedeznek egy „hullát”. Kétségbeesetten próbálják megoldani ezt a rendkívüli szituációt. Richard segítségül hívja parlamenti titkárát, George Pigdent, aki hála Richard hazugságainak, egyre jobban belebonyolódik a kínos helyzetbe. A rossz még rosszabbra fordul Ronnienak, Jane féltékeny férjének megjelenésével. Ezenkívül egy gátlástalan pincér, Mr. Willey felesége és egy ápolónő gondoskodnak arról, hogy a kétségbeejtő helyzet megoldhatatlanná váljon.

További előadások

A miniszter félrelép után soron következő előadás augusztus 15-én 21 órától az István, a király – nemzeti rockopera, melyben Laborc szerepébe Nagy Feró bújik majd. Augusztus 15. Szent István halálának évfordulója. Harmadik produkcióként pedig a Krétarajzok a képzelt riportról, egy amerikai popfesztiválról című előadást mutatja be majd a Mandala Dalszínház. Jegyeket és bérleteket a Bihar megyei RMDSZ székházában vásárolhatnak a 2. emeleten, hétköznaponként 10-16 óra között, vagy az előadás helyszínén.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!