Programajánló

2024.08.29. 10:23

Filmvetítés Nagyvárad főterén

Forrás: Facebook/Orange

Négy filmet vetítenek a hétvégén Nagyvárad főterén az Orange Weekends keretén belül. A jegyek eladásából befolyt összeget az Orange Alapítvány számára folyósítják, amely az iskolák digitális eszközökkel való felszerelését támogatja. 

A csütörtök este kezdődő vetítéssorozaton a Două Lozuri  (Két sorsjegy), az amerikai–brit akció–filmvígjátékot, az Argylle-t, a Dűne: Második részt és az Indiana Jones és a sors tárcsája, 2023-as kalandfilmet vetítik. Mindegyik vetítés 20.30 órától kezdődik, a belépőjegy ára 7 lej, amelyet a helyszínen vagy a iabilet.ro honlapon, online lehet megvásárolni. A szervezők közleménye szerint a rendezvényen az érdeklődők egy, amatőröknek szóló FIFA-versenyen is részt vehetnek, az esemény ideje alatt minden nap 16 órától lehet iratkozni, a játék 17 órától kezdődik. Naponta az első két helyezett okostelefont nyerhet. A vetítésekből befolyt összeget ebben az évben a hallás- vagy látássérült diákok számára hasznos oktatási segédeszközök vásárlására fordítják, amelyeket a speciális iskolák számára adnak át.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában