Job Expo

1 órája

A Bene Internațional több állásajánlattal is jelen lesz a Nagyvárad Job Expón

Az állásbörzén több száz munkahely áll majd az érdeklődők rendelkezésére.

ERDON-összeállítás

Javában folynak a Nagyvárad Job Expo újabb kiadásának előkészületei. Az őszi állásbörze október 4-én 10 és 18 óra között lesz megtartva az Era Park rendezvénytermében (a Numero Uno üzlet mellett).
A Bene Internațional 13 szabad munkahelyet kínál az állást keresőknek, a következőképpen: mikrobuszvezető (2 hely), TIR-sofőr (1), targoncakezelő (1), automatizálási mérnök (1), karbantartó villanyszerelő (1), targoncaszerelő (1), gépész (1), előkönyvelő (1), környezetvédelmi felelős (2) és termelési igazgató, Arad megyébe (2).

Bene Internațional

Az 1992-ben alapított Bene Internațional Kft. fő tevékenysége a válogatott anyagok feldolgozása és újrahasznosítása. Kezdetben a tevékenységük tárgya az informatika területén történő értékesítés és gyártás volt, de az évek során fokozatosan áttértek az elektromos és elektronikus hulladékok és csomagolások (üveg, karton, fólia stb.) gyűjtésére, kezelésére és újrahasznosítására.
„2011-ben cégünk a CAEN-kód szerint a Top Profit Romania 2011 első helyezettje lett országos szinten. Szintén 2011-ben a Bene Internațional Kft. 63 százalékos részesedéssel társult a Bencomp Kft. vállalathoz, amely abban az évben nyitotta meg az építőanyagok (WPC, újrahasznosított anyagok) gyártására szolgáló gyárát Buzăuban. 2012-ben egy 11 tonnás teherautóval és egy 10 tonnás pótkocsival bővítettük gépkocsiflottánkat, a szállítási engedély mellett az ADR-engedélyt is megkaptuk a veszélyes hulladékok 3,5 tonna feletti járművekkel történő szállítására. Szintén 2012-ben kezdtük meg az első európai alapokból finanszírozott projekt megvalósítását”, közölték a Bene Internațional képviselői.
Jelenleg a Bene csoportnak Bihar megyében a következő helyeken vannak munkapontjai: Mezőtelegd, Biharpüspöki, Kágya, Arad megyében pedig Kisjenőn és Feketegyarmaton.
„A Nagyváradi Polgármesteri Hivatallal havonta közösen szervezzük az elektromos és elektronikus hulladékok begyűjtését, hetente pedig kérésre összegyűjtjük a lakosságtól, valamint a vállalatoktól és intézményektől az elektromos és elektronikus berendezések hulladékát és csomagolóanyagát”, tették hozzá.

Nagyvárad Job Expo: 2024 őszi kiadás

A Nagyvárad Job Expo őszi kiadására mostanáig 18 munkáltató és egy szakképző iskola iratkozott fel: APD Group, Premagro, FinProm, Sogefi Suspensions Eastern Europe, nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola, Vernicolor, Faist Mekatronic, Golde Oradea, Comau, STIHL, Metro Cash&Carry, Bene Internațional, EBM Papst, PGS Sofa &CO, Hyper Line Consult, Gruber Logistics, Microdeco RO, Prohuman és European Food International.
Az eseményt az Inform Media Press Kft. szervezi, amely a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro és a Bihon.ro híroldalak kiadója.
Az állásbörze résztvevői a napilapokban, a közösségi oldalakon és az Inform Media által működtetett weboldalakon keresztül is megjelenhetnek a médiában.
A kiállítók a következő elérhetőségeken kaphatnak információkat a regisztrációval kapcsolatosan – telefon: 0728-116-455 vagy e-mail: andrada.buhas@informmedia.ro.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában