Job Expó

2024.09.12. 08:10

A Premagro 21 állást kínál a közép- vagy felsőfokú végzettségűeknek

A Nagyvárad Job Expo idei második kiadására eddig 15 vállalat iratkozott fel. Az őszi állásbörzére az állást keresőket, valamint a személyzetet kereső vállalatokat várják. Az eseményre október 4-én 10 és 18 óra között kerül sor az Era Park rendezvénytermében (a Numero Uno üzlet mellett).

A Premagro, az egyik legjelentősebb mechanikai profillal rendelkező cég az ország nyugati részén, idén 21 állásajánlattal lesz jelen az állásbörzén, a következők szerint: hőkezelő operátor (3 hely), esztergályos – klasszikus esztergán (6), tervezőmérnök (1), présöntőgép-kezelő (3) és javító (2). A társaság által ajánlott juttatások: étkezési jegyek, jelenléti és teljesítménybónuszok, közlekedési elszámolás. 

Premagro 

Az 1949-ben alapított, magántőkével működő Premagro Rt. Nyugat-Románia egyik legjelentősebb mechanikai profilú vállalata, amely kovácsolt és megmunkált acél alkatrészek gyártására specializálódott. Fő tevékenysége ipari berendezések, teherautók, földmunkagépek mechanikai alkatrészeinek gyártása, amely két fő ágazatban folyik: kovácsolás és megmunkálás. A cég termelését elsősorban exportra szánják, Franciaországban, Olaszországban, Németországban és az USA-ban vannak partnerei. A Premagro folyamatosan fektetett be a készségek szintjének növelésébe és a munkafolyamatok javításába, ezzel is előnyben részesítve a teljesítményt az üzlet minden területén. A Premagro termékei a folyamatos fejlődéssel, a minőségi előírások figyelembevételével készülnek, hogy a vásárlók igényeit kielégítsék. A vállalat által közvetített megbízhatóság és szakértelem további garanciája az a tény, hogy a Premagro tanúsítási rendszert vezetett be, és jelenleg is fenntartja az irányítási rendszer összes összetevőjére vonatkozóan, az Integrált Irányítási Rendszer tanúsításával, beleértve a következőket: Minőségirányítás Rendszer – SR EN ISO 9001:2015 tanúsítvány; Környezetgazdálkodási rendszer – SR EN ISO 14001:2015 tanúsítvány; Munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszer – SR ISO 45001:2018 tanúsítvány. „Stabil munkahelyeket, biztonságos munkakörnyezetet kínálunk. Kapcsolattartásunk a tiszteleten és a kommunikáción alapul”, közölték a társaság képviselői. 

 

Nagyvárad Job Expo – 2024 őszi kiadás 

A Nagyvárad Job Expo őszi kiadására eddig a következő vállalatok iratkoztak fel: PD Group, Premagro, FinProm, Sogefi Suspensions Eastern Europe, Vernicolor, Faist Mekatronic, Golde Oradea, Comau, STIHL, Metro Cash&Carry, Bene Internaţional, EBM Papst, Hyper Line Consult, PGS Sofa &CO. Az eseményt az Inform Media Press Kft. szervezi, amely a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro és a Bihon.ro híroldalak kiadója. Az állásbörze résztvevői a napilapokban, a közösségi oldalakon és az Inform Media által működtetett weboldalakon keresztül is megjelenhetnek a médiában. A regisztrációval kapcsolatos információkat a kiállítók a következő elérhetőségeken kaphatnak – telefon: 0728- 116-455 vagy e-mail: andrada.buhas@informmedia.ro.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában