Job Expo

3 órája

A Prohuman APT és a Comau összesen mintegy hatvan álláshelyet kínál a Nagyvárad Job Expón

Az eseményen több száz munkahelyajánlat közül válogathatnak a Bihar megyei álláskeresők.

BN-összeállítás

A Nagyvárad Job Expo állásbörze 2024. október 4-én 10 és 18 óra között lesz megtartva az Era Park rendezvénytermében (a Numero Uno üzlet mellett). Az eseményt az Inform Media Press Kft. szervezi, amely a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro és a Bihon.ro híroldalak kiadója. Intézményi partner a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).

A Prohuman APT és a Comau vállalat képviselői is jelen lesznek, ajánlatukban együttesen mintegy hatvan munkahely szerepel.

Prohuman APT

A romániai humántőke-menedzsment iparágában közel 30 éves jelenlétével a Prohuman APT egyike a három legnagyobb romániai humánerőforrás-szolgáltatónak.

„Hiszünk abban, hogy a humán tudomány legmodernebb technológiáinak és eszközeinek felhasználásával, kreatív és innovatív módon fejlődnünk kell ebben az új korszakban, a legértékesebb tőkére, a humán erőforrásra összpontosítva. Több mint 15.000 alkalmazást számláló teljesítménnyel a társaság a legkeresettebb területeket is lefedi, különös tekintettel az üzleti, pénzügyi, banki, a számítástechnikai, a mérnöki ágra, a kiskereskedelemre és az autóiparra”, közölték a Prohuman APT képviselői.

A társaságnak jelenleg a következő munkaerőre van szüksége: tördelőszerkesztő – műszaki dokumentációk (6 hely), biztonságirendszer-technikus (3), karbantartó technikus (10), folyamatmérnök (10), PVC-asztalos (20), szerszámgép-beállító (2) és CNC-operátor (5).

 

Comau

A társaság világvezető a fejlett ipari automatizálási termékek és rendszerek biztosításában. Portfóliójába tartoznak az elektromos, hibrid és hagyományos járművek gyártásához szükséges technológiák és rendszerek, ipari robotok, együttműködő és viselhető robotika, autonóm logisztika, dedikált megmunkálóközpontok, valamint a folyamatadatok továbbítására, feldolgozására és elemzésére alkalmas, összekapcsolt digitális termékek és szolgáltatások.

 

„A Comaunál a munkaközösségben lévő egyének sokszínűségének (nemek, képességek, etnikai hovatartozás vagy korosztályok) és bárminemű különbözőségének elfogadására és megbecsülésére törekszünk. Elkötelezettek vagyunk az egyediséget elismerő és a kreativitást ösztönző kultúra előmozdítása mellett, ahol a különböző hátterű és képességű alkalmazottak biztonságban, tiszteletben és befogadva érezhetik magukat. Több mint 50 éves tapasztalatunkkal, az iparilag fejlett országokban való erős jelenlétünkkel és több mint 50 forgalmazóból álló hálózatunkkal segítünk bármely méretű és bármely ágazatban működő vállalatnak céljaik elérésében. Több mint 4000 alkalmazottat foglalkoztatunk 12 országban”, nyilatkozták a Comau képviselői.

A vállalat két állást kínál: méréstechnikai szakember és ügyfélmenedzser – robottechnikai értékesítés Kelet-Európában.

 

Nagyvárad Job Expo: 2024 őszi kiadás

A Nagyvárad Job Expo őszi kiadására mostanáig 21 munkáltató és egy szakképző iskola iratkozott fel: APD Group, Premagro, FinProm, Sogefi Suspensions Eastern Europe, nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola, Vernicolor, Faist Mekatronic, Golde Oradea, Comau, STIHL, Metro Cash&Carry, Bene Internațional, EBM Papst, PGS Sofa &CO, Hyper Line Consult, Gruber Logistics, Microdeco RO, Prohuman, European Food International, Olimp Impex, Salesianer és H.Essers.

Az állásbörze résztvevői a napilapokban, a közösségi oldalakon és az Inform Media által működtetett weboldalakon keresztül is megjelenhetnek a médiában. A kiállítók a következő elérhetőségeken kaphatnak információkat a regisztrációval kapcsolatosan – telefon: 0728-116-455 vagy e-mail: andrada.buhas@informmedia.ro.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában