Program

2024.09.02. 08:54

Körös-parti Parti Nagyváradon

korosparti-parti-anyagok

Többéves kihagyás után idén újra szórakozni hívnak kicsit és nagyot, ezúttal a Köröspart Darvas-La Roche-ház mögött található placcra.
Részletes program: 16 órától a Partiumi Magyar Nyugdíjasok Egyesülete ingyen palacsintát készít és osztogat a gyerekeknek és különböző kézműves foglalkozással készülnek számukra; 16 órától sakkverseny meghirdetése majd 17 órától a sakkverseny lebonyolítása; 17 órától a kolozsvári Karaván együttes gyerekkoncertje; 17.50 órától az ezen a hétvégén született szülinapos gyerekek köszöntése; 18 órától Gyuri bohóc interaktív bűvészműsora; 18.50 órától cukorágyú Gyuri bohóccal, aki cukoresőt varázsol a gyerekeknek; 19.30 órától családi mozizás a Vándormozival; 16 és 19 óra között kézműves foglalkozás a Dekor Mania cég tulajdonosával, Tóth Beátával, "kisautó" készítés banános dobozokból az esti mozizáshoz nagyváradi pedagógusok közreműködésével; 16 és 20 óra között arcfestés a Zabhegyezőkkel, illetve ebben az időszakban a Könyvmentők Egyesülete is jelen lesz; 19 és 20 óra között lufihajtogatás Gyuri bohóccal.
A Bihar megyei RMDSZ Nőszervezet és az Ovisuli Egyesület által meghirdetett tanszergyűjtési akció a helyszínen is folytatódik, ugyanakkor Babanapló osztogatásra is sor kerül. Szervezők: Bihar megyei RMDSZ, Nagyváradi RMDSZ. Partnerek: Partium Alapítvány, Ovisuli Egyesület, Összefogás Nagyváradért Egyesület, Diákokért Egyesület, Napraforgó Alkotótábor, Partiumi Magyar Nyugdíjasok Egyesülete, Bihar megyei RMDSZ Nőszervezet, Nagyváradi RMDSZ Nőszervezet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában