Programajánló

4 órája

Nagyváradra érkezik a ParentX

A romániai szülők és gyerekek oktatásának megújítását célul kitűző esemény, a ParentX október 26-án Nagyváradra érkezik.

BN-összeállítás

A ParentX konferencia az ország több városában, Bukarestben, Jászvásárban, Kolozsváron, Brassóban, Szebenben, Krajován, Bákóban és Temesváron is telt házas volt. Ezeken olyan meghívottak tartottak előadásokat, mint Răzvan Vasile, Teodora Mețiu, dr. Cristian Andrei, dr. Elena Popa, Radu Bălănescu, Daniela Gavankar, Lavinia Cherecheș, Oksana Ionașcu és Marian Crăciun. A gyermek-szülő kapcsolatban az oktatási felfogás megváltoztatásával és az új távlatok megnyitásával kecsegtető esemény október 26-án Nagyváradra is elérkezik, a ParentX a színház épületében lesz megtartva 16 órától.
A váradi eseményen olyan személyiségek lesznek jelen, mint Răzvan Vasile, Teodora Mețiu, dr. Cristian Andrei, Daniela Gavakar, Radu Bălănescu, Lavinia Cherecheș, dr. Elena Popa, Oksana Ionașcu és dr. Marian Crăciun, valamint a pszichológia, a táplálkozástudomány, a függőségek és más területek szakértői. A váradi előadás jegyeladásából befolyt összeget Bihar megye 20 tehetséges, illetve az iskolai lemorzsolódás veszélyének kitett, hátrányos helyzetű családban élő gyermek hat hónapos ösztöndíjára fordítják.
A ParentX-et Răzvan Vasile és Marius Moga alapította, és a MediaTrust adatai szerint a rendezvények 11,4 millió román állampolgárt értek el az országból és külföldről.
A rendezvény témája a szülők és gyermekek jövőorientált nevelésének alapvető témáit tárja fel, lefedve az élet minden lényeges területét, úgy mit: mentális, családi, szociális, szakmai, pénzügyi, fizikai és lelki területeket. Az előadásokon olyan témákat érintenek, mint a gyermekek és szülők közötti bensőséges kapcsolat, önértékelés, hitelesség, a gyermekek tehetségének felfedezése, a gyermekek felkészítése a technológia által uralt, kiszámíthatatlan jövőre stb.
Jegyek a blt.ro weboldalon vásárolhatók.
A ParentX a gyermekek oktatása iránti szenvedélyről szól, illetve arról, hogy változást hozzanak a tanulók életébe a szülőkön keresztül. A ParentX nem csak egy név, hanem egy erős jövőkép és egy olyan szenvedély megnyilvánulása, ami változást szeretne hozni a szülők és a gyermekek életébe.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában