Szerződés

2024.07.07. 17:24

Újabb játékosok leigazolását jelentette be a Bihar FC

Jósa Attila

Szűk 3 héttel a II. Liga rajtja előtt újabb játékosok leigazolásáról adott hírt a Nagyváradi Bihar FC vezetősége. Ahogy az várható volt, Andreas Cătălin Chiriţoiu aláírta a szerződését, de a piros-kékeknél folytatja pályafutását az aradi születésű Stahl Albert Tivadar is, aki több mint 100 élvonalbeli meccsel a háta mögött érkezik Váradra. A 25 éves jobbszélső korábban megfordult az Aradi UTA, a Gyurgyevói Astra, a Bukaresti Rapid csapatainál. 

A középpályát megerősítendő érkezett a csapathoz a 19 éves David Sala, a brassói születésű fiatal 3 évre kötelezte el magát a váradiakkal. Sala a legutóbbi idényt az Alexandriai VSK csapatánál töltötte a Krajovai Universitatea kölcsönjátékosaként. „Boldog vagyok, hogy itt lehetek, három évre írtam alá. Középpályás vagyok, de ha az edző úgy dönt, középhátvédként is játszhatok. A csapattal az első célunk a II. Ligában való bennmaradás, de az álmunk az, hogy minél hamarabb feljussunk a Szuperligába, akár ebben a szezonban, akár a következőben” – hangzott David első nyilatkozata a szerződés aláírása után.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában