ERDON Bulvár

2008.11.05. 14:14

Will.i.am száma örökíti meg Obama győzelmét

<p>A Black Eyed Peas együttes egyik tagja, a rapper Will.i.am egy új számmal és egy hozzá tartozó videoklippel örökíti meg Barack Obama választási győzelmét - írja a BBC News internetes oldala.</p>

A zenész az amerikai elnökválasztás éjszakáján végezte az utolsó simításokat az It s A New Day címet viselő számon, amely a demokrata politikus győzelmének állít emléket és szerdán fog debütálni az interneten. Az énekes elmondta, hogy az elkészült dal az amerikai emberek, és az elmúlt időszak eseményeiben betöltött szerepük előtt tiszteleg. A már korábban megjelent Yes, We Can című számával - amely Obama egyik beszédére építkezik, és közreműködik benne többek között a színésznő Scarlet Johansson és a dzsesszlegenda Herbie Hancock is - Will.i.am szintén Obamát igyekezett támogatni. "Az egész dolog azért van, hogy az embereknek legyen valami emlékük arról, miként is éreztek az országban lezajlott események kapcsán" - mondta a zenész, aki a választási éjjel egy részét az új elnök győzelmi beszédének is otthont adó Chicagóban töltötte.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!