Kék hírek

2023.07.17. 13:22

Büntettek a Bihar megyei rendőrök

Illusztráció

Drogosan vezetett. Július 16-án 04.55 órakor az 1-es országúton Tőtösnél (Groși) a rendőrök megállítottak egy 21 éves nagybáródi fiatalembert. Az igazoltatáskor elvégzett drogteszt pozitív lett, így felmerült a gyanú, hogy a fiatal pszichoaktív szerek hatása alatt vezette autóját. A fiatalembertől vérmintát vettek, hogy megállapítsák a drog jelenlétét a szervezetében. Az ügyben eljárás indult.

Duplázott. Július 15-én, szombaton a 232-es községi úton Vársonkolyosnál a rendőrök megállítottak egy 24 éves belényesújlaki fiatalembert, akiről az igazoltatáskor kiderült, hogy jogosítvány nélkül vezetett. A sofőrt megszondáztatták, mint kiderült, ittasan ült a volán mögé, a légalkoholszintje 0,68 mg/l volt. Az ügyben eljárást indítottak.

Ittasan vezettek. Az elmúlt hétvégén három ittas sofőrt kaptak el a rendőrök Nagyváradon, Belényes környékén és Bisztraterebesnél (Chiribiș). A 30 éves bályoki, az 56 éves bontesdi és a 39 éves Szatmár megyei férfiak légalkoholszintje 0,52–0,97 mg/l közötti volt. Mindhárom esetben eljárást indítottak.

Rendszám nélkül. Július 15-én, szombaton 15.10 órakor Kalugyernél (Călugăr) a rendőrök elkaptak egy 19 éves helyi fiatalt, aki egy beíratlan ATV járművet vezetett jogosítvány nélkül. Eljárás indult ellene.

Jogosítvány nélkül. Július 15-én a 764 F megyei úton Vársonkolyosnál a rendőrök elkaptak egy 36 éves helyi lakost, aki jogosítvány nélkül vezetett. Július 16-án 20 óra körül a 797 megyei úton Cséffánál a rendőrök elkaptak egy 33 éves váradi férfit, aki felfüggesztett jogosítvánnyal vezetett. Eljárás indult ellenük.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!