Tragédia

2024.06.27. 15:31

Egy gyermek vesztette életét a poklosteleki balesetben

Forrás: ISU

ERDON-összeállítás

Súlyos közúti baleset történt csütörtökön délután a 19E országúton Poklostelek (Poclușa de Barcău) és Micske (Mișca) között. A Bihar megyei katasztrófavédelem tájékoztatása szerint 14.28 órakor érkezett a bejelentés a 112-es segélyhívószámra, miszerint egy homokot szállító teherautó és egy személygépjármű ütközött össze. Az autóban négy felnőtt és egy 10 hónapos gyermek utazott. A baleset helyszínére a margittai katonai tűzoltók műszaki mentőcsapata és mentőorvosok szálltak ki. Két felnőtt súlyosabb, ketten pedig könnyebb sérüléseket szenvedtek, viszont a gyermek kritikus állapotba került. A mentőorvosok elkezdték a kisgyermek újraélesztést, időközben pedig a rohammentőket és egy mentőhelikoptert is kivezényeltek a baleset helyszínére. Az orvosok erőfeszítései ellenére a 10 hónapos gyermek életét vesztette. A mentők két személyt szállítottak kórházba.
A Bihar megyei rendőrség tájékoztatása szerint az érintett útszakaszon a mentés és a helyszínelés idejére teljesen leállították a közúti forgalmat. A rendőrök helyszíni vizsgálatokat folytatnak a baleset pontos körülményeinek tisztázásáért.

ISU

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában