Kék hírek

3 órája

Rendőrségi hírek Bihar megyéből

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság október 23-án 109 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 43.870 lej. Továbbá kiállítottak a forgalomból 19 olyan járművezetőt, akik veszélyt jelentettek másokra, a jogosítványukat felfüggesztették. Két forgalmi engedélyt is elvettek. Megbírságoltak 12 gyalogost és négy kerékpárost is. A legtöbb büntetést, 33-at gyorshajtás miatt adták, 23-at jogosítvány nélküli járművezetésért, 11-et elsőbbségadás hiánya miatt, hármat ittas vezetésért, hármat vezetés közbeni mobiltelefon-használatért, 20-at pedig egyéb kihágásokért. 

Jogosítvány nélkül, ittasan. A rendőrséget október 23-án, délután 15.27 órakor riasztották, hogy közúti baleset történt a 176-os jelzésű községi úton, a Tomnatek (Tomnatic) és Bertény (Birtin) közötti útszakaszon. A helyszínre érkezve kiderült, hogy egy 38 éves csarnóházi (Bulz) férfi egy személyautóval haladt Tomnatek irányából Bertény felé, majd elveszítette az uralmát a jármű irányítása felett, lesodródott az útról és a jobb oldali sáncba hajtott. Személyi sérülés nem történt. A férfinak nincs jogosítványa, a légalkoholszintje pedig 1,57 mg/l volt. Az ügyben további vizsgálat folyik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában