Tárlat

2023.06.20. 15:05

Összművészeti kiállítás a várban

Festményekből, művészfotókból, üvegfestményekből nyílt kiállítás június 19-én, hétfőn délután a 11. Szent László Napok keretében a Slash Light Kulturális Művészeti Egyesület szervezésében. A tárlat a nagyváradi vár M épületében a fesztivál ideje alatt egész héten látogatható.

P. Nagy Noémi

Képzőművészet és zene is helyet kapott az idén kétéves Slash Light Kulturális Művészeti Egyesület által szervezett összművészeti kiállításon. A megnyitón Habinyák István, a Szent László Napok szervezői nevében köszöntötte az érdeklődőket, majd Mészáros Varga Erzsébet egyesületi elnök osztotta meg gondolatait. Mint elmondta, az egyesület idén lett kétéves, céljuk lehetőséget biztosítani mindazon művészeknek és alkotóknak, akik szeretnék munkájukat a nagyközönség előtt is bemutatni. A tárlaton festmények, művészfotók, üvegfestmények, kevert technikával készült alkotások láthatók. Mezey Andrei, Papp Gábor és Bódis Gabriella festményekkel, Ghite Florina kézműves alkotásokkal, Illés Imre, Illés Andrea, Szegedi Éva, Varga Bernadette és Viktor József fotókkal, Mészáros Varga Erzsébet pedig fotómontázzsal gyarapítja a tárlat anyagát, amely június 25-ig látogatható.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában