Ölelj át!

2023.07.24. 12:27

Nevetős-sírós történettel folytatódott a fesztivál

A budapesti Vidám Színpad Ölelj át! című produkciója volt látható az RMDSZ Bihar megyei szervezete, a Nyíregyházi Mandala Dalszínház, a Partium Alapítvány és a Bihar Megyei Középiskolás Egyesületek Tanácsa (MAKET) által rendezett nyári színházi fesztivál keretében.

Ciucur Losonczi Antonius

Neil Simon romantikus komédiájában Götz Anna, Sajgál Erika, Pusztaszeri Kornél és Kálid Artúr léptek színpadra teltházas közönség előtt a Szigligeti Színházban vasárnap este. Az RMDSZ Bihar megyei szervezetének részéről Meleg Vilmos választmányi elnök köszöntötte az érdeklődőket, a MAKET nevében pedig Jude Júlia elnökségi tag, kellemes szórakozást kívánva mindenkinek.

 

Soha ne mondd, hogy soha! George a felesége, Barbara elvesztése után úgy érzi, soha többé nem tud és nem akar szeretni, ahogy Jennie-nek, a vonzó, frissen elvált színésznőnek is végleg elege van a férfiakból. De a sors és a véletlenek egybeesése egészen más fordulatot hoz az életükbe. Nevetős-sírós, léleksimogató és elgondolkodtató történetnek tapsolhattak tehát a nézők, rengeteg humorral és küzdelemmel az újrakezdésért, remek színészi alakításokkal.

Három előadás van még hátra a fesztiválból. Július 29-én, szombaton (esőnap július 31.) egy legendás darab, a S.Ö.R. (Shakespeare Összes Rövidítve) tekinthető meg majd, az interaktív játék szereplői Kálid Artúr, Gáspár András és Kálloy Molnár Péter. Augusztus 12-én, szombaton (esőnap: augusztus 14.) a Rátonyi Róbert Színház érkezik Váradra, a névadója születésének tavalyi centenáriuma alkalmából összeállított Rátonyi 100 című tematikus operettgálával, Teremi Trixivel, Benkő Péterrel és Heller Tamással. Augusztus 22-én, kedden (esőnap: augusztus 23.) egy kabaréestre számíthat a publikum. Három a magyar vigasság címmel kétrészes zenés estet állítottak össze azon kedves nézőknek, akik szeretnek nevetni és rajonganak mindazért, amit úgy hívnak: kabaré. Valamennyi előadás kezdési időpontja 20 óra, és helyszíne a várbeli nyári színház.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában