Szép siker

2024.08.25. 12:49

Váradi lett az ország legjobb tűzoltója

Forrás: ISU

BN-összeállítás

Harmadik helyen végzett a Bihar Megyei Körösök Katasztrófavédelmi Felügyelőség csapata a professzionális katasztrófavédelmi szolgálatok versenyének országos szakaszán, amelyet augusztus 20–23. között szerveztek meg Karácsonkőn (Piatra Neamț). A megmérettetésen a Bihar megyei tűzoltókon kívül Fehér, Arad, Argeș, Bákó, Botoșani, Călărași, Gorj, Maros, Neamț, Szeben és Suceava megye katasztrófavédelmi szolgálatainak csapatai képviseltették magukat.

Forrás:  ISU

A készségek fejlesztését szolgáló verseny országos szakaszán a már ismert feladatok várták a csapatokat: 4x100 méteres váltó, 100 méteres akadálypálya, horoglétramászás és oltási gyakorlat. Bihar megyét Oprean Cristian, Popa Octavian, Pop Szabolcs törzszászlósok, Mălăieș Adrian és Suciu Paul zászlósok, Nicoraș Ionuț és Motoșan Ionuț főtörzsőrmesterek, valamint Horga Vlad, Dărăban Laviniu és Szigeti Botond katonai tűzoltók képviselték, Flore Mihai százados vezetésével és Lazoc Cătălin törzszászlós felkészítésében. A csapat összesítésben a harmadik helyet érte el (elsők lettek az akadálypályán és a váltóban, harmadikok pedig a horoglétramászásban). Az egyéni versenyekben viszont Szigeti Botond bizonyult a legjobb tűzoltónak, így Bihar megye még egy díjjal gazdagodott ezen a megmérettetésen.

Forrás:  ISU

Az összesítésben első helyen végzett a Bákó megyei katasztrófavédelmi csapat, a másodikok pedig a Neamț megyei tűzoltók lettek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában