Job Expo

12 órája

A Henri Coandă Posztliceális Iskola is jelen lesz a Nagyvárad Job Expón

Eddig 17 munkáltató és egy szakképző iskola jelentette be részvételét az őszi állásbörzén.

ERDON-összeállítás

A Nagyvárad Job Expo állásbörzére október 4-én 10 és 18 óra között kerül sor az Era Park rendezvénytermében (a Numero Uno üzlet mellett), és több száz munkalehetőséget kínál az álláskeresőknek különböző területeken.
Az állásbörze idei második kiadásáról sem hiányozhatnak a szakképzési kurzusok. Ezeket a több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező Henri Coandă posztliceális és középiskolák országos hálózata kínálja majd.
A Henri Coandă Alapítvány szakképző központjaiban, iskoláiban és középiskoláiban folyó oktatás minősége, külső értékelések alapján, az Oktatási Minisztérium és a Munkaügyi Minisztérium engedélyeinek és akkreditációinak megszerzéséhez vezetett. A konkrét eredmények a diplomás végzősök 90% feletti arányban való munkaerő-piaci beilleszkedésében számszerűsíthetők. 
A Henri Coandă szakképzési központ több mint húszféle képzési kínálattal jelentkezik az állásbörzén: szakács, cukrász, kozmetikus, szakoktató, szakmai készségek kiértékelője, szakmai programok és beszállítók kiértékelője, villanyszerelő kisfeszültségű munkavégzésre, borbély–fodrász–manikűrös–pedikűrös, oktató, ápoló, képzési szakember, műszaki-egészségügyi berendezés- és gázvezeték-szerelő, higiéniai alapfogalmak elsajátítása, kereskedelmi dolgozó, géplakatos, projektmenedzser, masszőr, adatbeviteli, -érvényesítési és -feldolgozási operátor, felszolgáló, PB-gáztartály-töltő és humánerőforrás-referens.

 

Nagyvárad Job Expo: 2024 őszi kiadás

A Nagyvárad Job Expo őszi kiadására eddig 17 munkáltató és egy szakképző iskola iratkozott fel: APD Group, Premagro, FinProm, Sogefi Suspensions Eastern Europe, nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola, Vernicolor, Faist Mekatronic, Golde Oradea, Comau, STIHL, Metro Cash&Carry, Bene Internațional, EBM Papst, PGS Sofa &CO, Hyper Line Consult, Gruber Logistics, Microdeco RO és Prohuman. 
Az eseményt az Inform Media Press Kft. szervezi, amely a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro és a Bihon.ro híroldalak kiadója.
Az állásbörze résztvevői a napilapokban, a közösségi oldalakon és az Inform Media által működtetett weboldalakon keresztül is megjelenhetnek a médiában.
A kiállítók a következő elérhetőségeken kaphatnak információkat a regisztrációval kapcsolatosan – telefon: 0728-116-455 vagy e-mail: andrada.buhas@informmedia.ro.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában