Támogatott tartalom

2024.09.04. 09:38

Az Atlantisz Művelődési Egyesület és a TotalEnergies Marketing Romania: karöltve az uzoni hagyományőrzésért

Fotó: Sz. Csaba

Augusztus 3-4 között a Kovászna megyei Uzon adott otthont a Fúvószenekari Versenynek, amely rendkívüli jelentőséggel bíró kulturális esemény a helyi közösség számára. Az Atlantisz Művelődési Egyesület szervezésében zajló verseny a TotalEnergies Marketing Romania támogatását élvezte.
A TotalEnergies Marketing Romania az egész régió zenekarait egybegyűjtő Fúvószenekari Verseny megszervezéséhez nyújtott támogatásával ismét tanúskodik a helyi kultúra és hagyományok támogatása melletti elkötelezettségéről.
Büszkék vagyunk arra, hogy támogathatjuk az Atlantisz Művelődési Egyesületet a fúvószene megőrzését és támogatását célzó törekvéseiben, ugyanis ez fontos része a helyi kulturális örökségnek”, nyilatkozta az esemény keretében Codruța Leonte, a TotalEnergies Marketing Romania közügyekért felelős Public Affairs Managere.

Az esemény helyszínéül az uzoni könyvtár udvara szolgált, amely megtelt a rezesbandák színes és eleven ritmusaival. Szombaton, 2024. augusztus 3-án, a közönségnek az alábbi zenekarok fellépését volt alkalma meghallgatni:
- a rétyi Kováts András Fúvószenekar
- a kézdivásárhelyi Tanulók Klubja ifjúsági fúvószenekara
- a kézdivásárhelyi Fúvószenekar és Mazsorett Csoport
- a zágoni Ifjúsági Fúvószenekar.

Vasárnap, 2024. augusztus 4-én, ezek a zenekarok léptek színpadra:
- a székelykeresztúri Polgári Fúvószenekar 1895
- az uzoni Atlantisz Fúvószenekar.

A zsűri tagjai: Iuliu Mușat, tanár, Kelemen Szilárd, tanár, és Codruța Leonte, a TotalEnergies Marketing Romania Public Affairs Managere. 
Minden résztvevő zenekar „Érdemdíjban” részesült a tehetsége és elkötelezettsége elismeréseként.
Az Uzon községben megszervezett Fúvószenekari Verseny legújabb kiadásával a helyi kultúra igazi diadalt aratott. Az Atlantisz Művelődési Egyesület és a TotalEnergies Marketing Romania partnerségének köszönhetően az uzoni közösség a helyi kulturális örökséget ünneplő feledhetetlen műsornak örvendhetett.

Fotó: Sz. Csaba

***

A TotalEnergies részvénytársaságról

A TotalEnergies egy globális multienergetikai vállalat, amely energia: olaj és bioüzemanyagok, földgáz és zöldgáz, megújuló energiaforrások és villamos energia előállításával és forgalmazásával foglalkozik. A 105 000 munkatársunk elkötelezett az egyre megfizethetőbb, tisztább, megbízhatóbb és a lehető legtöbb ember számára elérhető energia iránt. A több mint 130 országban működő TotalEnergies a fenntartható fejlődést helyezi projektjei és tevékenységei középpontjába annak érdekében, hogy hozzájáruljon az emberek jólétéhez.

A TotalEnergies Marketing Romania vállalatról 

A TotalEnergies Marketing Romania három tevékenységi területet fed le: kenőanyagok, bitumen és különleges folyadékok, ezen kívül van egy kereskedelmi irodája Bukarestben, kenőanyaggyártó üzeme a brassói Keresztényfalván, valamint egy bitumentároló a kovásznai Uzonban.  A 2021. évi értékesítés elérte a 106 kt-t, és a romániai piac 15%-át jelenti, mind a kenőanyagokat, mind a bitument illetően.

CH23989

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában