Kék hírek

2 órája

Balesetek és büntetések Bihar megyében

Illusztráció

Baleset. Egy 56 éves nagyváradi férfi szenvedett balesetet Mácsapuszta (Livada de Bihor) külterületén október 1-jén, délután 18 óra körül. A férfi egy személygépkocsival haladt, majd egy vasúti átkelőnél elveszítette az uralmát a jármű irányítása felett, áttért az ellenkező menetirányú sávra, egy korlátnak és egy közlekedési oszlopnak ütközött, majd felborult. Személyi sérülés nem történt. A férfit, akinek a légalkoholszintje 0,93 mg/l volt, 24 órás előzetesbe helyezték. További vizsgálat folyik az ügyben.

Ütközés. Közúti baleset történt október 1-jén, délután 18.55 órakor Nagyváradon. Egy 34 éves koszovói férfi egy személyautóval haladt, majd egy kereszteződésben nem adott elsőbbséget és ütközött egy másik gépkocsival. A férfi Romániában nem szabad személyautót vezessen. Személyi sérülés nem történt. Eljárás indult az ügyben.

Jogosítvány nélkül. A rendőrség elfogott egy 15 éves almaszegi (Voivozi) kiskorú fiút, aki jogosítvány nélkül vezetett egy motorbiciklit október 1-jén Almaszegen. Eljárás indult az ügyben. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában