Beszámoló

3 órája

Diákoknak tartottak drogprevenciós programot

Forrás: Shemaya Egyesület

Újabb projektet indított október 10-én a nagyváradi Shemaya Egyesület, ezúttal is a tinédzserek számára, Felelősségvállalási programok kiskorú fiatalok számára (Programe de responsabilizare adresate tinerilor adolescenți) elnevezéssel. A programot a Bihar Megyei Tanács támogatja és finanszírozza, tájékoztatott Camelia Bancse projektkoordinátor. A projekt bemutatónapján az első program le is zajlott Találkozó információs, megelőzési és tudatosítási céllal (Întâlnire de informare, prevenire și conștientizare) elnevezéssel, melyen a Shemaya Egyesület kedvezményezettjei vettek részt. A programot a Mihai Viteazul Szakgimnáziumban tartották, Călin Pop, a Bihar Megyei Drogmegelőzési és Tanácsadói Központ (CPECA) munkatársa beszélgetett a fiatalokkal a drogfogyasztásról, annak negatív hatásairól, valamint az alkohol és az energiaitalok fogyasztásának következményeiről. 

A Shemaya Egyesület egy 2012-ben alapított civil szervezet, amely a nagyváradi oktatási rendszerben tanuló tinédzserek, a 14–17 éves fiatalok és a késői serdülőkorúak körében prevenciós és tudatosságnövelő programokat dolgoz ki és mutat be.

Forrás: Shemaya Egyesület

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában