Tender

2 órája

Megújul a váradi főpostahivatal

A Román Posta meghirdette a nagyváradi 1. számú postahivatal felújítására vonatkozó tendert az egységes közbeszerzési informatikai rendszerben (SICAP) – írja közleményében az intézmény.

Fotó: Alexandru Nițescu

BN-összeállítás

A Nagyvárad belvárosában, az Úri/Roman Ciorogariu utca 12. szám alatt található műemléképület korszerűsítésének költségvetése 10.650.895 lej. A pályázatok benyújtási határideje 2024. november 8., 15 óra. A posta arra hívja fel a figyelmet közleményében, hogy az érdeklődő vállalkozások legkésőbb hét nappal a benyújtási határidő előtt kérhetnek további felvilágosításokat a tenderről, és a határidő letelte előtt legkésőbb három nappal egyértelműen és hiánytalanul válaszolniuk kell a kiegészítő információkra irányuló valamennyi kérdésre. 

Fotó: Alexandru Nițescu

A közleményben az is olvasható: a Román Posta stratégiájának része, hogy felújítja az országban a tulajdonában lévő műemléképületeket. Ennek a stratégiának a része a nagyváradi 1. számú postapalota korszerűsítése is, mely építészetileg értékes műemléképület, a környék fontos kulturális nevezetessége. A rehabilitáció során teljesen helyreállítják a homlokzatot és megjavítják a tetőszerkezetet.

Fotó: Alexandru Nițescu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában