Sakk

2023.06.19. 14:53

Karácsony Zsolt nyerte a Nyári Kupa idei kiírását

ERDON-összeállítás

2023. június 17-én szombaton rendezte meg a Nagyváradi Sakk Klub a Nyári Kupa elnevezésű online villámsakkversenyt a www.chess com sakkszerveren. 9 sakkozó jelentkezett, akik svájci rendszerben 4 fordulót játszottak 5 perc+2 másodperc játékidővel játékosonként. A végső sorrend: 1. Karácsony Zsolt (Nagyváradi Crișul SK) 4 pont, 2. Bui Christopher (Fugyivásárhely – Franciaország) 3 pont, 3. Nagy László (Nagyvárad – Rosenheim) 3 pont, 4. Radu Alin Balaj (Nagyváradi Agora Egyetemi SK) 2 pont, 5. Kiss Róth Ábel (Nagyváradi Agora Egyetemi SK) 2 pont, 6. Leonid Zaporojan (Nagyváradi Agora Egyetemi SK) 1 pont.
A nőknél a győzelmet Dörner Florentina Gertrud (Biharszentandrás) szerezte meg. A verseny szervezője és játékvezetője dr. Fleisz János nemzetközi sakk versenybíró volt. A teljes végeredmény és az összes játszma megtekinthető a következő webcímen: Cupa de Vara 2023 - Live Chess Tournament – Chess.com.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában