Változás

2024.07.07. 17:32

Új edzővel kezdi az idényt a CAO-NAC

Fontos változásokról számolt be a közösségi médiában hétvégén a CAO-NAC együttese.

Jósa Attila

Lukács Imre vezetőedző úgy döntött, hogy távozik a kispadról, a továbbiakban pedig az alelnöki pozícióból segíti a klub fejlődését. Utódja Andrei Haş lesz, aki az elmúlt idényben a bajnoki címig vezette a CAO-NAC U19-es gárdáját. Lukács vezetésével a csapat üde színfoltja volt a megyei bajnokságnak, mérkőzéseiket látványos támadófoci jellemezte. A fiatal tréner 34 mérkőzésen ült a kispadon, a mérlege 24 győzelem, 7 döntetlen és 3 vereség, de a 124–46-os gólarány is önmagáért beszél. 

Bár a bajnoki címért folyó küzdelemből viszonylag korán kiszállt a hazai mérkőzéseit Hegyközpályiban játszó alakulat, a zöld-fehérek az idény során 3 párharcból kétszer is sikerült legyőzzék a harmadosztályba toronymagasan feljutó Bihardiószeg csapatát. „Nagyon nehéz döntést kellett meghoznom, de a vezetőséggel folytatott megbeszélések után az alapvető érzéseim nem változtak. Nehéz időszakon megy most át egyesületünk, emiatt meggyőződésem, hogy vezetői szerepkörből jobban tudom majd segíteni tevékenységét és fejlődését. Mindig a klub érdekei voltak számomra az elsődlegesek, emiatt is hoztam meg ezt a döntést” – nyilatkozta a Bihari Naplónak Lukács Imre. 

A zöld-fehérek július 17-én kezdik meg a felkészülési időszakot a 2024/2025-ös bajnoki idényre. A tervek szerint a menetrendben 4 barátságos mérkőzés szerepel, majd a Román Kupa megyei szakaszának küzdelmeibe is bekapcsolódik a gárda. A keretben nagy változások lesznek, Pohl Roland, Budai Máté és David Negrea közös megegyezéssel szerződést bontott az egyesülettel, de a jelek szerint a kapus Matthew Reynolds sem marad a csapatnál. Reynolds remek formában védett ősszel, de tavaszra megváltozott a hozzáállása, a minimális magatartásbeli elvárásoknak sem tudott megfelelni, így nem meglepő, hogy nem marasztalják a váradiak. Bár a felek ezt hivatalosan még nem erősítették meg, információink szerint a megyei bajnokság egyik legjobb támadója, Gergely Róbert a harmadosztályra készülő Bihardiószegi SK csapatánál folytatja pályafutását.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában