Gyász

2024.07.18. 08:09

Gyászhírek, július 18.

Fotó: Illusztráció

Mély megrendüléssel vettük tudomásul BORUZS ANIKÓ, egyesületünk tagja férjének, BORUZS GYULÁNAK az elhunytát. Őszinte részvétünket fejezzük ki Anikónak ebben a nehéz időszakban. Az EKE Nagyvárad vezetősége és tagsága.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki ANIKÓNAK szeretett férje, BORUZS GYULA (GYURI) elvesztése miatt. Adjon Isten örök nyugodalmat neki, pihenése legyen csendes! Ovi és Anikó.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, após, nagytata és dédi, RATONI IULIU (élt 86 évet) türelemmel viselt, hosszú betegség után megtért Teremtőjéhez. Temetése 2024. július 19-én 15 órától lesz a Rulikowski temető városi kápolnájából. „Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, Pihen a kéz, mely értünk dolgozott. Számunkra Te sosem leszel halott, Örökké élni fogsz, mint a csillagok.” Nyugodj békében! A gyászoló család.

*

Fájó szívvel emlékezünk IFJ. BARKÓCZI JÓZSEFRE, aki ma 3 éve hagyott itt bennünket örökre. „Lelked mint fehér galamb Csendesen messzire szállt. Hiába keresünk, könnyes szemünk Már többé nem talál. De tudjuk, hogy a csillagok között A legfényesebb te vagy, Utat mutatsz, mert szívünkben Örökre itt maradsz!” Örökké bánatos családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama és dédnagymama, ÖZV. SZABÓ ARANKA (Kárásztelek – Szentjános) hosszú szenvedés után, 92 éves korában eltávozott az élők sorából. Utolsó útjára ma, július 18-án, csütörtökön 13 órakor kísérjük a biharszentjánosi temető kápolnájából. Emléke legyen áldott! A gyászoló család.

*

A múltba visszanézve valami fáj, Valakit keresünk, aki nincs már. A temető csendje ad neki nyugalmat, Emléke szívünkben örökre megmarad.” Fájó szívvel emlékezünk arra a szomorú napra, amikor ma egy éve a kegyetlen halál elrabolta tőlünk a szeretett férjet, apát, apóst, nagyapát, KISS KÁROLYT. Emlékezik rá bánatos családja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában