Kék hírek

2024.06.01. 11:56

Kábítószer-kereskedőket tartóztattak le

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság május 30-án 101 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 51.480 lej. Továbbá elvettek négy jogosítvány, ezek közül egyet ittas vezetésért, valamint három forgalmi engedélyt is elvettek. Gyorshajtás miatt 76 büntetést osztottak ki, 13-at a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, egyet ittas vezetésért, egyet szabálytalan előzésért, kettőt elsőbbségadás hiánya miatt, tizet pedig egyéb kihágásokért. 

Letartóztatták. A rendőrség elfogott és letartóztatott május 30-án, délután 15 órakor Érvasadon (Vășad) egy 54 éves helyi férfit. A margittai bíróság a férfit egy év és hét hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte lopás, magánlaksértés és testi sértés miatt. A férfi a nagyváradi börtönben tölti le a büntetését. 

Drogügyletek. A rendőrség letartóztatott csütörtökön egy 29 éves nagyváradi férfit, akit egy év letöltendő börtönbüntetésre ítéltek veszélyes drogokkal való kereskedelem miatt. Szintén aznap egy 38 éves váradi férfit is elfogtak, őt 3 év és 6 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték nagyon veszélyes drogokkal való kereskedelem miatt. Mindketten a nagyváradi börtönben töltik le a büntetésüket. 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában