Fejlemény

2 órája

Megtalálták Szerbiában a három eltűnt gyermeket és az apjukat

Illusztráció

Agerpres

Megtalálták Szerbiában a Hunyad megyei Szentandrásról eltűnt három gyermeket és az apjukat - közölte csütörtökön a Román Rendőrség.
A tájékoztatás szerint Adrian Marţian, illetve három gyermeke, Adriana, Antonia és Adrian Marţian Nis város rendőrségének felügyelete alatt vannak. A szerb belügyminiszter arról tájékoztatta a román belügyi tárca vezetőjét, hogy a három kiskorú "veszélyen kívül van".
A Román Rendőrség köszönetet mondott a szerbiai rendőrségnek, valamint a bel- és külföldi partnerintézményeknek az ügy kezelésében nyújtott segítségért.
A három - 7, 9 és 11 éves - szentandrási gyermeket hétfőtől keresik a hatóságok. Eltűnésüket az apjuk jelentette, a férfi állítása szerint a bébiszitter hétfő délután értesítette őt arról, hogy nem találja a gyermekeket.
Kedden délután megjelent a közösségi médiában egy videófelvétel, amelyen a gyermekek azt állítják, hogy nem akarnak az anyjukkal lakni, az apjukkal kívánnak maradni. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában