Kék hírek

2024.06.05. 15:08

Rendőrségi hírek a megyéből

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kedden 96 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 47.520 lej. Elvettek továbbá hét jogosítványt és három forgalmi engedélyt is. Megbüntettek 50 gyalogost különféle kihágásokért, illetve 26 bírságot gyorshajtásért adtak, hatot a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, kettőt szabálytalan előzésért, egyet ittas vezetésért, egyet a közlekedési lámpa jelzéseinek be nem tartásáért, kettőt az időszakos műszaki vizsgálat hiánya miatt és nyolcat egyéb kihágásokért.
Bedrogozva. A rendőrség elfogott június 4-én, délelőtt 11 órakor az 1-es jelzésű országúton, Fugyivásárhelyen egy 46 éves helyi férfit, aki esetében felmerült a gyanú, hogy pszichoaktív szer hatása alatt volt autóvezetés közben. A helyszínen gyorstesztet végeztek, az eredmény pozitív lett, ezért vérvizsgálatnak is alávetették a férfit. Az ügyben eljárás indult.
Szabálytalanság. Tenkén fogott el a rendőrség június 4-én egy 25 éves tenkemocsári (Dumbrava) férfit, aki egy olyan személyautót vezetett, mely nincs forgalomba íratva. Eljárás indult az ügyben. 
Letartóztatták. A rendőrség elfogott június 4-én délelőtt 9.40 órakor Székelyhídon egy 46 éves helyi férfit, aki ellen a magyar hatóságok nemzetközi szintű körözést adtak ki Magyarország területén elkövetett lopás miatt. A férfit 24 órás őrizetbe vették, majd június 4-én az Ítélőtábla elé állították azzal a javaslattal, hogy maradjon előzetesben 15 napig, egészen a kiadatásig.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában