Kék hírek

2024.07.15. 16:59

Rendőrségi hírek a megyéből

Illusztráció

Bedrogozva. A rendőrség július 13-án, éjjel 2.45 órakor elfogott Hájóban (Haieu) egy 34 éves nagyváradi férfit, aki esetében felmerült a gyanú, hogy bedrogozva ült a volánhoz. Július 12-én este 21.15 órakor Margittán egy 22 éves helyi férfi valószínűleg szintén drog hatása alatt vezetett egy autót. Július 13-án Püspökfürdőn is elfogtak egy 24 éves váradi fiatalt, ugyanezen ok miatt. Mindhármuk esetében végeztek gyorstesztet a helyszínen, ezek pozitívak lettek, majd vérvizsgálatnak is alávetették őket. Mindegyik esetben eljárás indult.

Jogosítvány nélkül. Elfogott a rendőrség július 14-én, este 21.05 órakor Biharon egy 55 éves biharszentandrási (Sântandrei) férfit, aki jogosítvány nélkül vezetett egy személyautót. A jogosítványát előzőleg felfüggesztették. Az ügyben eljárás indult. 

Ittasan. Őrizetbe vett 24 órára a rendőrség július 13-án egy 30 éves Ialomița megyei férfit, akit ittas és jogosítvány nélküli autóvezetéssel vádolnak. A vád szerint az illetőt július 12-én, este 20 óra körül állították ki a forgalomból az 59-es jelzésű községi úton, Püspökfürdőn (Băile 1 Mai). A jogosítványát már előzőleg felfüggesztették, a légalkoholszintje pedig 0,65 mg/l volt. Az ügyben további vizsgálat folyik. 

Őrizetbe vették. Egy 24 éves nagyváradi fiatalembert vettek 24 órás őrizetbe július 13-án, akit ittas és jogosítvány nélküli autóvezetéssel vádolnak. A vád szerint a férfit aznap éjjel 1.00 órakor állították ki a forgalomból Nagyváradon. Szükség volt arra, hogy a rendőrök hang- és fényjelzésekkel jelezzék, hogy álljon meg, azonban ezekre sem reagálva haladt tovább, majd elveszítette az uralmát a jármű irányítása felett és egy reklámpannó oszlopának ütközött. Személyi sérülés nem történt. A férfi légalkoholszintje 0,79 mg/l volt, nincs jogosítványa. Az ügyben további vizsgálat folyik. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában