Kék hírek

2024.07.10. 15:44

Rendőrségi hírek Bihar megyéből

Ittasan balesetezett. A rendőrséget július 9-én, reggel 6.59 órakor riasztották, hogy közúti baleset történt Céckén (Țețchea). A helyszínre érkezve kiderült, hogy egy 22 éves esküllői (Aștileu) nő egy személyautóval haladt a 108/I jelzésű megyei úton, Céckén, amikor elvesztette az uralmat a jármű irányítása felett és egy villanyoszlopnak ütközött. Személyi sérülés nem történt. A nő légalkoholszintje 0,48 mg/l volt. Eljárás indult ellene. 

Jogosítvány nélkül. Elfogott a rendőrség július 9-én, délelőtt 10.40 órakor Nagyváradon egy 22 éves helyi férfit, aki jogosítvány nélkül vezetett egy személyautót, a járművezetői engedélyét előzőleg felfüggesztették. Szintén aznap, a 76-os jelzésű országúton, Kapocsányban (Copăceni) a rendőrség elfogott egy 54 éves Dâmbovița megyei férfit, aki szintén jogosítvány nélkül vezetett egy személyautót. Eljárás indult ellene. 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában