Gyász

2023.08.07. 09:07

Gyászhírek, augusztus 7.

„Én, az Úr, hívtalak el igazságban, és fogom kezedet...” (Ézsaiás 42,6a) Fájdalommal, de Isten akaratát elfogadva tudatjuk, hogy PAPP BENJÁMINNÉ (szül. KOVÁCS SÁRA, nyugalmazott főkönyvelő) fáradt szíve életének 85. évében megszűnt dobogni. Temetése ma, 2023. augusztus 7-én 13 órakor a mezőtelegdi református temetőben lesz. Búcsúzik tőle férje, lánya, veje, fia, menye és három unokája.

*

Szeretettel emlékezünk BERNÁT ANNÁRA, családunk szívére-lelkére, összetartó erejére, aki feleség, édesanya, nagymama, dédmama. Emléke, mosolya, kedves szavai bennünk tovább élnek.

*

Szemünkben könnyekkel, szívünkben mérhetetlen fájdalommal emlékezünk drága, egyetlen gyermekünkre, BALÁZSI ISTVÁN ZSOLTRA (Fugyi, élt 24 évet), aki ma 18 éve hagyott itt bennünket. „Nem lesz már nap az életünkben, hogy ne legyen könny a szemünkben. Sír a lelkünk, gyászol a szívünk, mert itt hagytál, drága gyermekünk. Rövid volt életed, de hosszú legyen álmod, zokogva őrizzük csendes nyugovásod. Őrködj sírja felett, drága Istenem, hogy a te oltalmad alatt csendesen pihenjen.” Bánatos édesanyja és nevelőapja.

*

Szomorú 25 év telt el, mióta nem vagy velünk, szívünkben örökre rád emlékezünk, IFJ. CSORDÁS LAJOS (LALI, Szentimre). „Másképp lenne minden, Ha velünk lennél, Ha hozzánk szólnál, Ha ránk nevetnél. Elvitted a fényt, a derűt s meleget, Csak egyetlen fénysugarat hagytál, Az emlékedet.” Gyászolják bánatos szülei, testvére és annak családja.

*

„Mert ha hisszük, hogy Jézus meghalt és feltámadt, az is bizonyos, hogy Isten az elhunytakat is előhozza Jézus által, vele együtt.” (1 Thessz 4,14). A feltámadásba vetett hittel, őszinte részvéttel osztozunk a SALÁNKI családnak a szeretett édesapa, nagyapa és após elvesztése fölötti gyászában! A Királyhágómelléki Református Egyházkerület Igazgatótanácsi Hivatalának munkatársai.

*

„Az én szívem sokat csatangolt, de most már okul és tanul. Aki halandó, csak halandót szerethet halhatatlanul.” (József Attila) JAKAB GUSZTÁV, MARINĂU SAVU, CRISTEA IOAN, POPA ANA, BUZGO CATIȚA, GILĂU RODICA DANIELA, MEȘTER LIANA EUGENIA, SARKADI LORÁND, POPOVICI PARASCHIVA, MESTER JULIANNA, BORBÉLY SILVIA, GÉCZI ANDRÁS, VERES EMILIA, MĂRCUȚ ALEXANDRU, COANDĂ STELIAN, LASCĂU FLORIAN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak! Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul  Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Megrendülten, de a jó Isten akaratában alázatosan megnyugodva tudatjuk kedves rokonainkkal, barátainkkal, ismerőseinkkel, hogy folyó év augusztus 3-án a szeretett férj, apa, nagyapa, GÉCZI ANDRÁS 86. életévében, rövid szenvedés után visszaadta lelkét teremtő Urának. Emléke legyen áldott! Utolsó útjára ma, augusztus 7-én hétfőn 12 órától a Steinberger kápolnából kísérjük el. Búcsúzunk: leánya, Magdi, veje, Loránt, unokái, Zita és Miklós.

*

Fájó szívvel búcsúzom szeretett férjemtől, PAPP ISTVÁNTÓL, a gondos apától, nagyapától és nagybácsitól, akinek érző szíve 77 éves korában szűnt meg dobogni. Soha nem felejtem el őt! Felesége, Marika.

*

Megrendült szívvel búcsúzunk szeretett édesapánktól, PAPP ISTVÁNTÓL, akit 77 éves korában, súlyos betegség után ragadott magához a halál. Szívünkben örökké megőrizzük őt. Fiai, Zoli, felesége, Marika, valamint Robi és az unokák.

*

Mély megrendüléssel gyászolom keresztapámat, PAPP ISTVÁNT és kívánok őszinte részvétet keresztanyámnak, Marika néninek. Pap Gyula, valamint felesége, Anikó és lánya, Krisztina.

*

Fájó szívvel búcsúzom sógoromtól, PAPP ISTVÁNTÓL és osztozom húgom, Papp Annamária gyászában. Erdei Ágnes Éva.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki nagynénénknek, Papp Annamáriának a szeretett férj, apa, nagyapa, keresztapa, nagybácsi, PAPP ISTVÁN elvesztése miatti gyászában. Unokahúgaik, Dora és Teddy, valamint családjaik.

*

Drága nagybátyám, PITYU BÁCSI, Isten veled! Pap István, felesége, Noémi és a gyerekek, Istvánka és Lilla.

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában