Támogatott tartalom

2024.04.24. 13:17

A romániai PPC vállalatok bemutatják új márkaarculatukat

A romániai PPC vállalatcsoport a közelmúltban indította el első arculati kampányát, amely az új márkaarculatra való áttérést jelzi. Az új márka a közösség iránti felelősséget, az értékteremtés iránti elkötelezettséget, a fenntarthatóságra és a körforgásos gazdaságra összpontosító szervezetként való működést tükrözi.

„Az elektromosság folyamatosan velünk van a mindennapjainkban, egyre inkább meghatározza a világot, amelyben élünk, ám használatának módja mindannyiunk számára más és más. De akár telefonunk vagy elektromos autónk feltöltésére, akár a városok megvilágítására vagy saját kényelmünk érdekében használjuk az áramot, akár napelemek telepítésére, mindannyiunknak megvannak a saját céljai és vágyai. A romániai PPC vállalatok célja pedig az, hogy megszolgálják a vásárlók bizalmát, azokét, akik ránk bízzák a mindennapi kényelmük biztosítását, mert minden egyes vásárló igényeihez és preferenciáihoz szükséges a villamos energia”, nyilatkozta Alessio Menegazzo, a romániai PPC vállalatok vezérigazgatója és területi igazgatója.

Elindult a romániai PPC vállalatok új honlapja a www.ppcenergy.ro, valamint az új myPPC alkalmazás is, két modern digitális platform, ahol az ügyfelek a PPC vállalatok adatai mellett olyan funkciókat is megtalálnak, mint a fiókkezelés, a számlafizetés, az energetikai megoldások és a hozzáadott értékű szolgáltatások.

A PPC Energie és a PPC Energie Muntenia ellátási szolgáltatásait nem érinti a vizuális arculatváltás és az új márka bevezetése. Az árak és a szerződéses feltételek változatlanok maradnak, és az üzletek a szokásos módon, változatlan órarend mellett működnek. Így azok az ügyfelek, akik személyesen szeretnének beszélni egy tanácsadóval, felkereshetik a PPC üzletét a következő címen: Nufărului utca 28E szám, földszint, Nagyvárad, Bihar megye.

2024 áprilisától a PPC logó fokozatosan felváltja az Enel logót mind az ügyfélszámlákon, mind az összes érintkezési ponton, beleértve az üzleteket, az önfizetési állomásokat és az online kommunikációs csatornákat.

2023. október 25-én a PPC Csoport bejelentette az Enel Csoport romániai részvényeinek megvásárlására irányuló tranzakció befejezését, sikeresen lezárva ezzel első jelentős terjeszkedését a külföldi piacon. A tranzakció lezárása mérföldkő volt a PPC növekedési stratégiája szempontjából, mivel jelentős (befejezett és fejlesztés alatt álló) megújuló projektekből álló portfóliót, valamint romániai villamosenergia-elosztási és -ellátási tevékenységeket szerzett meg.

 

Fizetett hirdetés!

CH 2900

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában