Gyász

2024.07.26. 06:29

Gyászhírek, július 26.

Fájó szívvel emlékezem LÉTAI ANGÉLA-KATÓRA (Érkeserű) halálának 15. évfordulóján. Emlékét szívemben megőrzöm. Volt férje, Imre.

*

„A jó harcot megharcoltam, a pályát végigfutottam, a hitet megtartottam. Most készen vár az igaz élet koronája, melyet azon a napon megad nekem az Úr, az igazságos bíró, de nemcsak nekem, hanem mindazoknak, akik örömmel várják eljövetelét.” (Pál apostol második levele Timóteushoz, 4. fejezet) Fájdalommal és Isten szeretetét érezve tudatjuk, hogy 2024. július 14-én a Teremtő Isten ZAJDON JÁNOSNÉT, GÉCZY MÁRTÁT, mint alvó gyermekét az édesanyja, átvitte a Túloldalra és teljesen szabaddá tette. Temetése a Farkasréti temetőben ma, 2024. július 26-án, pénteken 12.45 órakor lesz a római katolikus egyház szertartása szerint. Lelki üdvéért engesztelő szentmise Nagyváradon, július 27-én, szombaton du. 18 órakor, a bazilikában lesz. Gyászolják: gyermekei, unokái, rokonai, barátai. 

*

Ma 11 éve, hogy: „Elment tőlünk hirtelen, néhány perc alatt, Számunkra bánat és fájdalom maradt. Nem tudott elbúcsúzni, nem volt ideje, A jó Isten hívta, el kellett mennie.” Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett feleségre, BŐDI GIZELLÁRA (szül. MESTER, 1945, Árpád), aki 68 éves korában eltávozott az élők sorából. Örökké bánatos férje, Sándor és rokonai. 

*

Hetvenedik születésnapján sem feledkezünk meg bátyánk, VARGA SÁNDOR (Nagyvárad) hegyközszentmiklósi sírjáról, hiszen hálával rá emlékezni olyan természetes, mint a halál elfogadása. Mivel keserű és egyben édes is egy ilyen ünnepnap, gondolnunk kell kedvenc költője soraira, amit ő is idézne mindannyiunk vigasztalására: „Aki úgy látja a világot, Mint én – s óh, jaj, magát is benne, Nincs elmúlás, halál, enyészet, Amely annak fájdalmas lenne... Ahogy van: minden úgy van rendben. Elég, hogy élünk!... Mért kívánjunk élni?... Fáradtan oly jó nyugalomra vágyni...” (Ady Endre) Szerető testvérei: Ági, Laci, Jóska, Marika, valamint Klári és Éva néni. 

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérték drága halottunkat, CSÖRSZ LÁSZLÓT (az ARTA cipőgyár volt dolgozója), és mély fájdalmunkban osztoztak. A gyászoló család. 

*

Múlhatatlan fájdalommal emlékezem mindennap pótolhatatlan és felejthetetlen, imádott feleségemre, KLAUSZ JULIANNÁRA (CSINCSI), aki 74 évesen immár 11 éve, július 25-én eltávozott, itt hagyva jóságos szeretetét, szerető családját és felejthetetlen mosolyát. Nyugodj békében, drága lélek! Örökké bánatos férjed, Feri.

*

Szomorú egy év telt el, amióta a legdrágább édesanya, nagymami és dédi, TURZÓ IDA eltávozott közülünk. Bár lénye kimondhatatlanul hiányzik, Ő mégis mindig itt van velünk; a nap simogató melegében, a szél fuvallatában, a madarak csiripelésében s a virágok színpompás illatában. Anyuci szeretete és kedvessége végigkísér egy életen át. Az angyalok őrködjenek csendes álma felett! Örökké bánatos családja. 

*

Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk ID. BÁTORI LAJOSRA (Szalárd) halálának 2. évfordulóján. „A múltba visszanézve valami fáj, Valakit keresünk, aki nincs már. Küzdöttél, de már nem lehetett, A csend ölel át és a szeretet. Fájdalmunkat nem enyhíti az idő múlása, Legyen sírodon Isten áldása!” Őt soha el nem felejtő testvérei, Sándor, Juci és azok családjai.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak a rokonoknak, barátoknak, kollégáknak, szomszédoknak, ismerősöknek, akik ezekben a nehéz pillanatokban mellettünk álltak, virágjaikat sírjára helyezték, és a szeretett PÉTER SÁNDORT (építőmérnök) utolsó földi útjára elkísérték. Nyugodjon Isten oltalmában! A gyászoló család.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában