Job Expo

Tegnap, 7:48

A STIHL munkavállalókat keres a Nagyvárad Job Expón

A jövő hónap elején megrendezendő állásbörzén számos állásajánlattal lesznek jelen a munkáltatók.

ERDON-összeállítás

A Nagyvárad Job Expo állásbörzére október 4-én 10 és 18 óra között kerül sor az Era Park rendezvénytermében (a Numero Uno üzlet mellett).
A STIHL 33 állást kínál a Bihar megyei munkakeresőknek. A társaságnak a következő személyzetre van szüksége: pénzügyi ellenőr (1 hely), e-közbeszerzési szakértő (1), könyvelési és adószakértő (1), raktári dolgozó (2), anyagtervező (1), összeállítási felügyelő (1), szerelőszalag-vezető (8), fröccsöntés-felügyelő (1), műanyagipari technikus (1), berendezés-összeszerelő technikus (1), karbantartó technikus (2), kiberbiztonsági elemző és tervező (1), szerverszakértő (w/m/d) Windows server / VMWARE (1), SAP szállításszervezési tanácsadó (1), SAP külkereskedelmi tanácsadó (1), hálózatmérnök (1), SM globális nyomtatás (1), SAP biztonsági tervező (1), RC digitális együttműködési szakértő (1), SAP engedélyezési szakértő (1), SAP S/4HANA PP/ePPDS tanácsadó (1), SAP S/4HANA QM/PM tanácsadó (1), SAN/tárolási és biztonsági mentési szakértő (1) és vezető Linux-rendszergazda (1).

STIHL

A dinamikusan fejlődő szervezet világszerte több mint 20.000 alkalmazottat foglalkoztat. Családi vállalkozás, amely első osztályú, innovatív és inspiratív motoros gépeket gyárt, és több mint 95 éve van jelen a piacon. Ugyanakkor egy előretekintő vállalat, amely odafigyel alkalmazottai igényeire, akiket egyenrangú partnereknek tekint a STIHL családban.
Az évek során a STIHL sűrű értékesítési hálózatot épített ki világszerte, hogy termékei elérhetők legyenek az ügyfelek számára, és ma már öt kontinens több mint 160 országában kaphatók.
A vállalat jelenleg hét gyártóüzemmel rendelkezik világszerte, Európában, Ázsiában és Amerikában, a legújabb gyártóüzemet Nagyváradon nyitják meg.
A nagyváradi telephely akkumulátorokat és akkumulátoros gépeket fog gyártani, olyan széles portfólióval, amelyhez minden alkalmazott hozzájárulhat és ezáltal fejlődhet. Végül, de nem utolsósorban a STIHL professzionális munkakörnyezetet kínál a dolgozóknak, valamint számos ösztönző juttatást, amelyeket a tehetséges személyek odavonzása és megtartása, a dolgozói elégedettség és elkötelezettség növelése céljából kínálnak.

 

Nagyvárad Job Expo – 2024 őszi kiadás

A Nagyvárad Job Expo őszi kiadására eddig 17 munkáltató és egy szakképző iskola iratkozott fel: APD Group, Premagro, FinProm, Sogefi Suspensions Eastern Europe, nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola, Vernicolor, Faist Mekatronic, Golde Oradea, Comau, STIHL, Metro Cash&Carry, Bene Internațional, EBM Papst, PGS Sofa &CO, Hyper Line Consult, Gruber Logistics, Microdeco RO és Prohuman.
Az eseményt az Inform Media Press Kft. szervezi, amely a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro és a Bihon.ro híroldalak kiadója.
Az állásbörze résztvevői a napilapokban, a közösségi oldalakon és az Inform Media által működtetett weboldalakon keresztül is megjelenhetnek a médiában.
A kiállítók a következő elérhetőségeken kaphatnak információkat a regisztrációval kapcsolatosan – telefon: 0728-116-455 vagy e-mail: andrada.buhas@informmedia.ro.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában