Hungexpo

2 órája

A budapesti ANImash Expóra szervez utazást a falugazdász-hálózat

A Partiumi Falugazdász Hálózat szervezett utazással és ingyenes belépőkkel várja a térségi gazdák jelentkezését a 2024. november 28–30. között Budapesten megrendezésre kerülő ANImash Expóra, amely az állattenyésztési és állategészségügyi ágazat legfontosabb szakmai eseménye.

Sajtóanyag

Az ANImash Expo első alkalommal kerül megrendezésre a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban, célja pedig, hogy elősegítse az állattenyésztési ágazat fejlődését, valamint erősítse a szakmai együttműködéseket.
A rendezvény három napja alatt érdekes és hasznos előadások, workshopok, kerekasztal-beszélgetések, valamint bemutatók várják az érdeklődőket. A gazdák első kézből ismerhetik meg a legújabb piaci trendeket és innovációkat az állattenyésztés és állategészségügy területén, továbbá lehetőség nyílik új szakmai kapcsolatok kiépítésére. Bővebben a részletes programért keressék fel az esemény weboldalát: hungexpo.hu/events/animashexpo.
Amennyiben a gazdák igénylik, akár térségenként külön induló autóbuszos csoportutazást szerveznek a falugazdászok. Az érdekelt gazdák részvételi szándékukat a területileg illetékes falugazdászoknak jelezhetik, akik – az előzetes regisztráció révén – a kiállítás adott napjára szóló ingyen-belépőkkel is kedveskednek a hozzájuk forduló termelőknek.
Bihar megyében, Székelyhíd vonzáskörzetében Antal József (0762-386-609) és Gődér Imre (0785-391-121), Érmihályfalva térségében Nagy László (0742-211-743), a Sebes-Körös menti gazdálkodók esetében Bucsás Sándor (0742-699-042) várja a jelentkezőket. A Margitta és Berettyószéplak vonzáskörzetéből érdeklődők Huszár Antalhoz (0741-778-919), a Nagyvárad környékiek Simkó Lajoshoz (0728-116-394) , a Nagyszalonta térségében élő gazdák pedig Bíró Blankához (0774-692-318) fordulhatnak október 24-ig.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában