Job Expo

2 órája

A European Food International és az Olimp Impex is részt vesz a Nagyvárad Job Expón

Az állásbörzén a munkaadók különböző képzettséggel és szakmai tapasztalattal rendelkező személyeket keresnek.

BN-összeállítás 

A Nagyvárad Job Expo állásbörze őszi alkalmára várják az állást keresőket október 4-én 10 és 18 óra között, az Era Park rendezvénytermében (a Numero Uno üzlet mellett). A European Food International és az Olimp Impex összesen 51 munkahelyet ajánl, képesítéssel nem rendelkezők és a felsőfokú végzettségűek számára egyaránt. 

European Food International

A European Food International, erős jelenléttel a nemzetközi piacon és változatos termékportfólióval, több mint három évtizede hódítja meg a fogyasztók ízlését szerte a világon. Nemcsak élelmiszereket állít elő, hanem minőségi és innovációs mércét állít fel, és most megnyitja kapuit azok előtt, akik szívesen hozzájárulnának ehhez a sikertörténethez! A European Food International több mint egy élelmiszeripari vállalat – egy családként jellemzik magukat, amelyet közös értékek és az autentikus ízek iránti szenvedély köt össze. 

„A vállalatot 1990-ben alapítottuk, és Erdély szívéből fejlődtünk az élelmiszeripar nemzetközi vezetőjévé. A világ minden táján jelen vagyunk, Európától Dél-Amerikáig és a Közel-Keletig, és folyamatosan növekszünk és újítunk. Elkötelezettek vagyunk a kiválóság, a fenntarthatóság és a legmagasabb szintű minőség iránt, több ezer alkalmazottunk hozzájárul egy Biharban született és kifejlődött, nemzetközi hatású vállalat sikertörténetéhez” – mondják a vállalat képviselői.

 

A vállalat 40 szabad álláshellyel rendelkezik, és a következő munkatársakat keresi: termelési operátorok/csomagolók – Vaskohsziklás (10), gépészek/technikusok – Vaskohsziklás (5), ügyintézők/targoncakezelők – Vaskohsziklás (3), pénzügyi ellenőr – Nagyvárad (3), külkapcsolati referens – Nagyvárad (1), tervezőmérnök – Kisszedres (2), villanyszerelő – Vaskohsziklás, Kisszedres (3), műszaki mérnök – Vaskohsziklás (1), szobalány – Nagyvárad (2), felszolgáló – Nagyvárad (2), pultos – Nagyvárad (2), szakács – Nagyvárad (1), szakácssegéd – Nagyvárad (2), CNC-operátor – Vaskohsziklás (4) és regionális értékesítési vezető (1). 

 

Olimp Impex

Az 1992-ben alapított vállalat székhelye Nagyváradon található. Több mint 25 éve van jelen Románia északnyugati részének piacán, fő tevékenységi területe például a műanyag öntőformákkal előállított fémtermékek gyártása, úgymint: 

– Előre festett, horganyzott lemezből készült cseréprendszerek (beleértve a tetőrendszer tartozékait is), a minták, méretek és színek széles választékában;

– Esővízgyűjtő rendszerek (ereszcsatornák, lefolyócsövek és tartozékaik);

– Horganyzott és előre festett horganyzott lemezek (falprofilok, tetőprofilok);

– C és Z típusú fémprofilok gipszkarton-rendszerekhez, PVC asztalosmunkákhoz való erősítő típus és különféle egyéb hajlított fémprofilok;

– Bélyegzett csövek és széles bélyegzett acélelemek. A vállalat forgalmazással és kereskedelemmel is foglalkozik, hogy a lehető legteljesebb mértékben ki tudja elégíteni ügyfelei változatos igényeit;

– Horganyzott, hidegen hengerelt, fekete, melegen hengerelt, csíkozott, perforált, alumíniumlemez;

– Négyszögletes, téglalap alakú és kerek építőipari csövek;

– Acélbeton, hegesztett háló, horganyzott drótháló, szegélyezett kerítéspanel;

– Europrofil, kürt, széles acél, kerek, négyzet alakú.

 

A portfólió nagyszámú, igen széles választékú kohászati termékeket tartalmaz, amelyeket a legfontosabb hazai és külföldi neves gyártók állítanak elő Ausztriából, Bulgáriából, Csehországból, Magyarországról, Olaszországból, Macedóniából, Lengyelországból, Oroszországból, Szlovákiából, Törökországból, Ukrajnából stb. 

„Az évek során a vállalat folyamatosan beruházott modern gépekbe és termelési eszközökbe, raktárakba, valamint alkalmazottainak képesítésébe. Az ISO 9001 irányítási rendszer hatékony bevezetése és alkalmazása garantálja az Olimp Impex által kínált szolgáltatások és termékek minőségét. Értékesítési csapatunk mindig az ügyfelek rendelkezésére áll, és biztosítja számukra a szükséges műszaki tanácsadást” – közölték a vállalat képviselői.

 

A nagy teljesítményű gépek beszerzését nyomán a következő szolgáltatásokat kínáljuk: 

– Vízsugaras vágás különböző geometriai és összetettebb formák (a különböző ipari alkatrészektől a formatervezési tárgyakig) bármilyen típusú anyagból 100 mm vastagságig;

– Lemezek méretre hajlítása, csőhajlítás, lemezek perforálása különböző geometriai formákba;

– Vékony fémlemezek vágása tekercsről a kívánt hosszúságra, 10 mm vastagságú fémlemezek és egyéb fémipari termékek vágása.

A vállalat terjeszkedése folyamatban van, ami több munkapont megnyitásában nyilvánul meg; a hat munkapont által alkotott kereskedelmi hálózatot, amely fedett termelési és raktárhelyiségekből, szabadtéri platformokból áll, a legmodernebb kezelőberendezésekkel felszerelve, saját logisztikai park támogatja.

 

„A termékeket akár a megrendelő saját telephelyére, vagy építkezési, termelési létesítményébe is szállíthatjuk. Stratégiánk célja, hogy hosszú távú, fenntartható kapcsolatokat építsünk ki és tartsunk fenn partnereinkkel. Meggyőződésünk, hogy sikerül ügyfeleink megbízható partnerévé válnunk” – közölték a vállalat munkatársai.

Tizenegy munkahely áll rendelkezésre a vállalaton belül: gyártásmérnök (2), építőipari művezető (2), automatizált gyártósor-összeszerelő (2), hegesztő (2), árumozgató – Seleușului utcai raktár (2), targoncakezelő – Seleușului utcai raktár (1).

 

Nagyvárad Job Expo – 2024 őszi kiadás

A Nagyvárad Job Expo őszi kiadására mostanáig 21 munkáltató és egy szakképző iskola iratkozott fel: APD Group, Premagro, FinProm, Sogefi Suspensions Eastern Europe, nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola, Vernicolor, Faist Mekatronic, Golde Oradea, Comau, STIHL, Metro Cash&Carry, Bene Internațional, EBM Papst, PGS Sofa &CO, Hyper Line Consult, Gruber Logistics, Microdeco RO, Prohuman, European Food International, Olimp Impex, Salesianer és H.Essers. 

Újdonságként az állásbörze idei kiadásán az operatív területen való karrier iránt érdeklődők közvetlenül a nagyváradi Avram Iancu Határrendészeti Tisztképző Iskola, az Körösök Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU) és a Bihar megyei csendőrség képviselőitől tájékozódhatnak azokról az oktatási intézményekről, ahol tiszteket és altiszteket képeznek.

Az eseményt az Inform Media Press Kft. szervezi, amely a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro és a Bihon.ro híroldalak kiadója. Intézményi partner a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM). 

Az állásbörze résztvevői a napilapokban, a közösségi oldalakon és az Inform Media által működtetett weboldalakon keresztül is megjelenhetnek a médiában. A kiállítók a következő elérhetőségeken kaphatnak információkat a regisztrációval kapcsolatosan – telefon: 0728-116-455 vagy e-mail: andrada.buhas@informmedia.ro.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában