Gyász

2 órája

Gyászhírek, október 2.

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett gyermekre, férjre, apára, testvérre, WEINMANN JÓZSEF ATTILÁRA (élt 51 évet) halálának első évfordulóján. Nyugodjon békében, emléke legyen áldott! Gyászoló édesapja, nővére és unokahúga.

*

Elmondhatatlan fájdalommal emlékezünk a legdrágább és pótolhatatlan férjre és édesapára, apósra, nagytatára és dédtatára, ID. NAGY SÁNDORRA halálának tizedik évfordulóján. Emlékét örökre szívünkben őrizzük. Szerető felesége és családja.

*

Valaki vár, ha hazamész...” Sokszor ringatott el drága Nagymama ezzel az énekkel. Szeretettel emlékezünk HRIHOR PERÉNYI ROZÁLIA nagymamára, halálának 40. évfordulóján. Szerető unokái és családjaik.

*

Szomorúan közöljük, hogy hosszú, súlyos betegség következtében, 65 éves korában elhunyt VARGA JÓZSEF (KONYAK), aki életerős egyénisége miatt számos cifra és vidám emléket hagyott meg szívünkben, amire mindig szeretettel fogunk gondolni. Temetése ma 12 órakor, a Steinberger kápolnából lesz. Isten veled, Jóska! Búcsúznak tőle testvérei: Ági, Laci és Marika.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága édesanyára, nagymamára, MOCZÁN MÁRIÁRA (szül. BIATOVSZKY), aki kilenc éve és a drága édesapára, nagytatára, MOCZÁN JÓZSEFRE, aki huszonhatodik éve, hogy viszszaadta nemes lelkét Teremtőjének. Emlékük legyen áldott, pihenésük békés, az örök világosság fényeskedjék Nekik! A szerető család.

*

Mély fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a drága nagyapát, testvért, ROLLINGER LÁSZLÓT hosszú betegség után, 70 éves korában elrabolta a kegyetlen halál. Temetése október 3-án 14 órakor lesz a városi temető Steinberger kápolnájából. Búcsúzik tőle a gyászoló család.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, após, nagyapa, testvér, HAJEK-PETYÁR PÉTER ERNŐ, aki 2024. február 26-án váratlan hirtelenséggel itt hagyott bennünket, végső búcsúja 2024. október 5-én 11 órai kezdettel lesz a nagyváradi evangélikus templomban. A búcsút követően 12 órától a nagyváradi Rulikowski temetőben kísérjük utolsó útjára, ahol pedig tisztelettel kérjük, egy szál virággal róják le kegyeletüket. Emlékét soha el nem múló szeretettel őrizzük! A gyászoló család.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett anya, nagymama, dédnagymama és keresztanya, CĂLUGĂR ANA (nyugalmazott tanítónő) életének 87. évében rövid, de súlyos betegség után átadta lelkét a Teremtőjének. Temetése október 3-án, csütörtökön déli 12 órától lesz a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Búcsúznak tőle lányai, Ani és Gabi, családjaikkal együtt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában