Gyász

2 órája

Gyászhírek, október 23.

Bánatos szívvel emlékezünk drága gyermekünkre, ARGYELÁN KRISZTINÁRA, akinek ma 3 éve véget ért földi élete. „Szívünkben helyedet nem pótolja semmi,/ Míg a földön élünk, nem fogunk feledni.” Nyugodj békében az angyalokkal! Akik Őt nagyon szerették: szülei, testvére, unokanővérei családjaikkal és az egész rokonság!

*

Két éve veszítettük el szeretett unokahúgunkat, ÁRGYELÁN KRISZTINÁT (élt 43 évet). Mosolygós arca mindig velünk van. Ani, Laci.

*

„Múlnak az évek, de az emlékek élnek, szívünkben őrizzük örökké őket.” Fájó szívvel emlékezünk édesanyánkra, GERGÁCZ IRÉNRE halálának 19. évfordulóján. Fiai, Jani, Emil és Zoli.

*

„Az emlékezéshez nem emlék, hanem szeretet kell, s akit szeretünk, azt nem feledjük el.” GERGÁCZ IRÉNRE (szül. KOKOVECZ) emlékezünk halálának 19. évfordulóján. Lánya, veje, unokája, Levente és unokamenye, Laura.

*

Szeretetteljes, fájó szívvel emlékezünk drága édesanyánkra, GRÓSZ ESZTERRE (szül. LŐRINCZ) halálának 10. évfordulóján. Évike és László családjaikkal.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk a szeretett nővértől és nagynénitől, ARDAI ILONÁTÓL (szül. TULKOS), aki életének 75.  évében elhunyt. Szívünkben örökké élni fog! Öccse, Tulkos Imre és unokaöccse, Tulkos Rómeó.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában