Pályázat

2 órája

Logótervezési pályázatot hirdetett az Erdélyi Vízilabda- és Úszóakadémia

Logójának megtervezésére pénzdíjas pályázatot hirdetett a nagyváradi székhelyű Erdélyi Vízilabda- és Úszóakadémia. A nyertes pályázó 1000 lejes díjazásban részesül. Jelentkezési határidő: 2024. október 31.

Sajtóanyag

Az Erdélyi Vízilabda- és Úszóakadémia elvárása, hogy a leendő logónak tartalmaznia kell az akadémia román nyelvű megnevezését is, az alapítás évét (2024), és kötelező használni a tengerkék, a zöld, az ezüst színeket, opcionálisan pedig használható az arany szín is. Fontos az is, hogy a logó legyen közérthető, ugyanakkor üzenetet hordozzon a sportágak célcsoportjai számára. Legyen hatékonyan alkalmazható az épületen való megjelenés mellett online (weblap és közösségi média) és offline felületeken is; legyen kellően figyelemfelkeltő, újszerű; színes, fekete-fehér és inverz formában, valamint különböző méretekben egyaránt működőképes és alkalmazható legyen.
A beadott pályaműveknek minimálisan tartalmazniuk kell a logó(k) grafiká(i)t, a hozzá tartozó betűkészletet (font), mely a különböző nyelvi mutációk esetén is jól működik, a színkódokat, alkalmazott formai megoldásokat, a logó használatának szabályait. A pályázótól legfeljebb két logóterv megalkotását várja el az ajánlatkérő. A logótervet egy színes (CMYK) és egy szürkeárnyalatos (monochrome), nyomtatható (max. A4-es méret) változatban, részletesen kidolgozva kell megjeleníteni. A benyújtott logótervek nyomtatható oldalainak száma nem haladhatja meg az 5 db A4-es oldalt logótervenként.
A logótervek kizárólag JPEG-, PDF-formátumban nyújthatók be, a fájl mérete legfeljebb 5 MB lehet, felbontása pedig legalább 300 dpi. A logóterveken és a logótervek fájl elnevezésében is szerepelnie kell a pályázó pontos nevének. A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázati adatlapon a logótervet bemutató koncepciót (gépelve) maximum 100 szóban. További információk olvashatók a részletes pályázati kiírásban a biharország.ro weboldalon, illetve a nagyváradi RMDSZ Facebook-oldalán.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában