Vereség

2024.09.15. 18:12

Beleragadt az újszentesi mocsárba a Bihar FC

Harmadik vereségét is elszenvedte a másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szombat délben a Bihar FC.

J. A.

A II. Liga 6. fordulójában Újszentesen lépett pályára a nagyváradi labdarúgócsapat. A Dobay István Stadion gyepszőnyegét alaposan megviselte az elmúlt napok esőzése, így nem alakulhatott ki színvonalas játék a 90 perc során. A zöldben játszó hazaiak voltak aktívabbak az első percekben, de a Bihar FC védelme jól állta a sarat. A hátsó szekcióban ezúttal Ricardo Farcaş kezdett Deniz Giafer mellett, a jobbhátvéd Călin Jurj pedig átkerült a bal oldalra. A Debrecenben gólt szerző balhátvéd, Loren Ioviţă ezúttal sem kapott lehetőséget. A 38. percben megszerezte a vezetést az Újszentes: Apro végzett el egy hosszú szabadrúgást a saját térfeléről, Paulevici Nicu Modanhoz csúsztatott, aki megelőzte Gîdeát és 14 méterről, jobbról, nagy erővel a rövid sarokba lőtt, Accinelli késve vetődött (1–0). 

A második játékrészben Curescu, Almanza és Nica becserélése után bátrabban lépett fel a piros-kék gárda, de a jól záró hazai védelem gond nélkül visszaverte a váradi támadásokat. A gólhoz a hazaiak álltak közelebb, az 50. percben Modan lövését az utolsó pillanatban blokkolta Giafer, öt perccel később Dragan Paulevici 22 méterről a felső kapufát találta el. A hajrában becsülettel ment előre a váradi csapat, a csereként beálló Sergiu Jurj, majd Adelin Nica próbálkozhatott, de az eredmény már nem változott. A 7. forduló nyitányán a Bukaresti CSA Steaua látogat Nagyváradra, a találkozót szeptember 19-én, csütörtökön rendezik a Bodola Gyula Stadionban 17 órától.

JEGYZŐKÖNYV

Újszentesi SK – Bihar FC 1–0 (1–0).

Gólszerző: N. Modan (38.) 

Újszentesi SK: Miklós Róbert – Ion Vasluian (Răzvan Morariu, 64.), Costel Zurbagiu, Claudiu Apro, Fabiano Cibi – Alexandru Martinov (Alin Burdeţ, 82.), Ouadie Salhi – Dragan Paulevici, Eric Adam, Nicolae Sofran – Nicu Modan. Vezetőedző: Cosmin Stan.

Bihar FC: Rodrigo Accinelli – Sebastian Cucu, Deniz Giafer, Ricardo Farcaş, Călin Jurj – Ioan Filip – Stahl Albert (Robert Curescu, 46.), Andrei Moga (Adelin Nica, 71.), Ioan Hora (Sergiu Jurj, 54.), Adrian Gîdea (Almanza Ober, 54.) – Andreas Chiriţoiu (Răzvan Gunie, 84.). Technikai igazgató: Gustavo Aragolaza. 

Vezette: Mihai Amorăriţei (Câmpina) – Nicolae Bogdan Mociorniţă (Băicoi) és Marilena Cătălina Nan (Alexandria).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában