Politika

2 órája

Szemtől szembeni vitára hívta meg szombatra Mircea Geoană Marcel Ciolacut

Képernyőfotó

Forrás: Facebook/Mircea Geoană

Agerpres

"Szemtől szembeni vitára" hívta meg Mircea Geoană független államfőjelölt a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnökét és államfőjelöltjét, Marcel Ciolacut.
Egy keddi videóüzenetben Geoană rámutatott, tisztában van azzal, hogy erős párt áll Ciolacu mögött, de a PSD elnöke meglátása szerint nem rendelkezik az ország vezetéséhez szükséges képességekkel. „Egy egészséges demokráciában a vita elengedhetetlen, ezért úgy gondolom, hogy nyíltan és átláthatóan kell ütköztetnünk elképzeléseinket. Ennélfogva, Marcel Ciolacu úr, meghívom önt egy szemtől szembeni vitára. Ön hozza a politikai támogatottságát, én pedig a szükséges tudást és szakértelmet” - fogalmazott üzenetében Geoană.
Hozzátette, a vita lehetőséget ad a választóknak arra, hogy lássák a két jelöltet szemtől szemben, és megértsék, kik ők és mit képviselnek.
Geoană felajánlotta, hogy közösen döntsenek a moderátor személyéről, és az újságírókat is meghívta az eseményre, amelynek helyszínéül a bukaresti Grand Hotelt választotta, időpontjául pedig október 19-e, szombat 18 órát javasolta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában