ERDON Helyi hírek

2011.06.08. 12:32

Gyereknap és aranylakodalmasok köszöntése Biharvajdán

<p>Bihar megye - A hagyományokhoz „illően” idén is megrendezték Biharvajdán a gyereknapot. A rendezvényen köszöntötték az 50. házassági évfordulójukat ünneplőket is.</p>

 

A helyi pedagógusok nagyon sok játékkal, vetélkedővel és kézműves foglalkozásokkal készültek az eseményre, szép számú gyerekesereg élt is a szórakozás lehetőségével. A gyerekek nagy örömére megérkezett Öcsi és Marcsi bohóc, akik nagyon sok érdekes és szórakoztató játékkal lepték meg a résztvevőket. Tánccal szórakoztatta a jelenlévőket a biharfélegyházai és a székelyhidiTini Dance Center, a tánc után varázslat következett, ugyanis a folytatásban egy bűvész „varázsolta el” a jelenlévőket. A gyerekeknek Kelemen Zoltán, biharfélegyháza polgármestere névre szóló emléklapokat, és egy kis ajándékot adott át.

 

Versekkel, énekekkel

 

Bár ez a nap a gyerekeké volt, nem felejtkeztek el az aranylakodalmukat ünneplő párról – Vigh Jánosról, és feleségéről, Rozália Tekláról sem. Az ünnepelt párt Szabó Ödön, a Bihar megyei RMDSZ ügyvezető elnöke, Kiss Sándor Elek ügyvezető alelnöke, Kelemen Zoltán polgármester, a helyi református egyházközség képviselői, továbbá az énekkar versekkel és énekekkel, a család szerető öleléssel köszöntötte. Idén sem maradhatott el a már mindenki által várt motoros verseny, és a legerősebb emberek vetélkedője, ahol ifi és felnőtt kategóriában is megkűzdöttek a résztvevők. A motorosok a „bogrács királya” címet is elnyerték, az ő bográcsosuk bizonyult a legfinomabbnak. A nap egy nagyon jó hangulatú bállal zárult, ahol a Desszert együttes húzta a talpalávalót.

 

Sajtos Renáta

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!