Bulvár-celeb

2 órája

Levetkőztek az izmos magyar tűzoltók, hogy menhelyi kutyáknak segítsenek

Árva kutyákkal, félpucéran fotózták a zalaszentgróti tűzoltókat. A bevállalós lánglovagok így akarnak segíteni a helyi menhely állatainak gazdit találni.

MW

A zalaszentgróti tűzoltók ott segítenek, ahol tudnak

Forrás: zaol.hu

Fotó: Tóth Brigitta

A Szimat Állatvédő Egyesület különös akciót talált ki, hogy méginkább felkeltse az érdeklődést az örökbefogadásra váró állatai iránt - írja a zaol.hu.

– Már régóta a bakancslistánkon volt egy ilyen fotózás, de eddig nem találtunk vállalkozó kedvű pasikat – bocsátja előre mosolyogva Balázs Eszter, a Szimat Állatvédő Egyesület elnöke. – Most viszont sikerült. Mindannyian tűzoltók, úgyhogy 

megdőlt az a tévhit, hogy csak Ausztráliában élnek szuper testű és bátor, állatbarát lánglovagok. A hölgyek örömére jelentjük, itthon is vannak.

Az alkalmi modellek jótékony céllal vállalták a fotózást, remélik, ezzel hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a menhelyen élő kutyák mihamarabb gazdira találjanak.

Fotó: Tóth Brigitta / Forrás:  zaol.hu

Állatbarát tűzoltók és tűzoltóbarát állatvédők

– Mindannyian tűzoltók, keményen dolgoznak, nap mint nap az életüket teszik kockára, hogy a bajbajutottaknak segítsenek, ezért tiszteljük őket – folytatja Balázs Eszter. – Talán ez hozott össze minket velük, hiszen mi is a bajba jutott, hangtalan állatoknak segítünk. A fotózás nagyon jó hangulatban telt, a fiúk gyorsan összebarátkoztak a kutyáinkkal, a kutyák jutifalat ellenében szívesen pózoltak. A fotósunk pedig, aki szintén jótékony céllal vállalta a feladatot, kihozta mindenkiből a legjobbat.
Az akció ma indul a Szimat Állatvédő Egyesület hivatalos Facebook-oldalán, s az általunk is közölt csoportképnek lesz folytatása.

Aki örökbe fogad, két életet ment meg

Jelenleg 22 árva kutya vár gazdira a Szimatnál, ahol ugyan jó körülmények közt töltik mindennapjaikat, azért mindannyian nagyon vágynak igazi otthonra, szerető gazdára. S ne feledjük az örök igazságot: aki örökbe fogad, két életet ment meg, hiszen a befogadott eb helyére új lakó költözhet.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!