Döntetlen

2024.08.18. 18:10

A Fehérvár az utolsó másodpercben mentett pontot a Zalaegerszeg ellen

A Fehérvár FC Kovács Patrik utolsó másodpercben szerzett góljával 1-1-es döntetlenre végzett a vendég ZTE FC együttesével a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójában.

MW

Forrás: feol.hu

Nagy iramban kezdett a Fehérvár, Tobias Christensen felső lécen csattanó bombája mellett is több ígéretes támadása volt. A Zalaegerszeg stabil védekezésből próbált gyors ellentámadásokat vezetni, a félidő második felében több nagy helyzetet kialakítva. A hazaiak csak Tóth Balázs kapusnak köszönhették, hogy nem kerültek hátrányba.

A fordulást követően a zalaiak ott folytatták, ahol a szünet előtt abbahagyták: bátran mentek előre és egy gyors kontra végén Dénes Csanád Vilmos első NB I-es találatával megszerezték a vezetést. A lassan futballozó Fehérvár próbált sebességet váltani, a hajrában nagyon beszorította a vendégeket, ám a kínálkozó lehetőségeket sokáig nem használta ki, ezért úgy tűnt, hogy a ZTE megszerzi mindhárom bajnoki pontot. Nem így lett, mert a hosszabbítás utolsó pillanataiban Kovács Patrik góljával a hazaiak kiegyenlítettek.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában