Baleset

2023.09.07. 12:13

Kiégett két autó Doborcsányon

Forrás: ISU

Erdon-összeállítás

Két autó és egy garázsként szolgáló faépület égett le szerda este Doborcsányon (Dobricionești). A tüzet valószínűleg egy rövidzárlat okozta. Az esetet 17.50 órakor jelezték a 112-es sürgősségi számon. A helyszínre az élesdi tűzoltók szálltak ki, három tűzoltó- és egy mentőautóval. Érkezésükkor már lángokban állt a két autó és a garázs is. A tulajdonos elmondta, hogy amikor észlelte a tüzet, az egyik autó már lángolt, és a második is kigyulladt. A férfi égési sérüléseket szenvedett a vállán, miközben egy harmadik gépkocsit elvitt a tűz közeléből. A mentők ellátták a tulajdonos sérüléseit, aki később elutasította, hogy kórházba szállítsák.

Forrás: ISU

A tűzoltók körülbelül tíz perc alatt eloltották a lángokat, megakadályozva, hogy a tűz továbbterjedjen egy közelben levő nyári konyhára. A két autón és a garázson kívül elégett még négy köbméter fa. A tüzet valószínűleg az egyik autóban keletkezett rövidzárlat okozta – közölte Camelia Roșca, a Bihar megyei katasztrófavédelem szóvivője.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!