Kék hírek

2024.06.25. 13:38

Rendőrségi hírek a megyéből

Illusztráció

Drog hatása alatt. Egy 54 éves Maros megyei férfit állítottak meg a rendőrök június 23-án 19.20 óra körül a váradi Kolozsvári úton. A helyszínen elvégzett drogteszt pozitív lett, így felmerült a gyanú, hogy a sofőr pszichoaktív szerek hatása alatt ült a volán mögé. Mivel a gyorsteszt nem bizonyító erejű, elvégezték a vérvizsgálatot is. Az ügyben folytatják a nyomozást.

Ittasan vezetett. Egy 25 éves Szatmár megyei férfit állított meg a rendőrség június 25-én éjjel Érmihályfalva egyik utcáján. Az igazoltatáskor megszondáztatták a sofőrt. Mint kiderült, alkoholt fogyasztott, a légalkoholszintje 1,12 mg/l volt. Eljárás indult ellene.

Jogosítvány nélkül. Egy 35 éves helyi lakost állítottak meg a rendőrök június 23-án 16 óra körül Bályok (Balc) egyik utcáján. Az igazoltatáskor derült ki, hogy a férfi jogosítvány nélkül vezetett. Továbbá június 24-én este a 112-es községi úton Vámosláznál (Chișlaz) egy 28 éves helyi nőt kaptak el, aki szintén jogosítvány nélkül vezetett. Ugyanaznap reggel a 226-os községi úton egy 58 éves kereszélyi (Cresuia) férfi is vezetői engedély nélkül ült a volán mögé. Mindhárom esetben eljárást indítottak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában