Kék hírek

2024.06.03. 11:27

Rendőrségi hírek Bihar megyéből

Illusztráció

Jogosítvány nélkül. A 76-os jelzésű országúton, Almamezőn (Hidișelu de Jos) fogott el a rendőrség június 2-án, 22.15 órakor egy 27 éves rontói (Rontău) férfit, aki jogosítvány nélkül vezetett egy motort. A férfi légalkoholszintje 0,64 mg/l volt, a motor pedig nincs forgalomba íratva. Eljárás indult az ügyben. 

Ittasan. A rendőrség elfogott június 1-jén, délután 16 óra körül Margittán egy 52 éves helyi férfit, aki ittasan vezetett egy személyautót, a légalkoholszintje 0,56 mg/l volt. Eljárás indult ellene.

Letartóztatások. A rendőrség elfogott és letartóztatott június 1-jén Fugyivásárhely környékén egy 43 éves nagyváradi férfit, akit a Bihar Megyei Törvényszék négy év letöltendő börtönbüntetésre ítélt migránskereskedelem miatt. Május 31-én egy 35 éves belényesi férfit fogtak el, őt 1 év és 4 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték jogosítvány nélküli járművezetés miatt. Mindketten a nagyváradi börtönben töltik le a büntetésüket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!