Kék hírek

2024.07.11. 16:56

Bírságoltak a Bihar megyei rendőrök

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság július 10-én 145 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 69.605 lej. Elvettek továbbá 11 jogosítványt és négy forgalmi engedélyt. Gyorshajtás miatt 59 büntetést osztottak ki, négyet a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, 53-at biciklisek szabálytalanságaiért, hatot gyalogosok kihágásaiért, négyet ittas vezetésért, hármat vezetés közbeni mobiltelefonhasználatért, egyet a közlekedési lámpa jelzéseinek be nem tartásáért, egyet elsőbbségadás hiánya miatt és 14-et egyéb kihágásokért.

Jogosítvány nélkül. A rendőrség elfogott szerda délben 11.25 órakor Tenkén (Tinca) egy 26 éves feketebátori (Batăr) férfit, aki felfüggesztett jogosítvánnyal vezetett egy személyautót. Szintén aznap Váradszentmártonban (Sânmartin) egy 49 évei hájói (Haieu) férfit fogtak el, aki egy motort vezetett jogosítvány nélkül. Eljárás indult mindkét személy ellen. 

Szabálytalanul. Elfogott a rendőrség Nagyváradon július 8-án, éjjel 1.20 órakor egy 20 éves biharfélegyházi (Roșiori) férfit, aki egy olyan személyautót vezetett, mely nincs forgalomba íratva. Eljárás indult ellene.

Letartóztatták. A rendőrség letartóztatott szerdán egy 24 éves miklóirtási (Lăzăreni) férfit, akit a nagyváradi bíróság 1 év és 6 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélt lopásban való részvétel miatt. A férfi a nagyváradi börtönben tölti le a büntetését.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!