Tragikus eset

2024.07.02. 14:15

Öngyilkosság a Dregán-völgyi víztározónál

Fotó: Törő Enikő

BN-összeállítás

Egy 32 éves férfi hunyt el a Dregán-völgyi víztározónál (Baraj Valea Drăganului), jelentette a Kolozs Megyei Rendőr-főkapitányság. A közlemény szerint a bánffyhunyadi (Huedin) rendőrséget július 1-jén 5.25 órakor riasztotta az őr, hogy egy férfi leeshetett a gátról. A szóban forgó személy életét már nem tudták megmenteni, elhunytnak nyilvánították. Mint kiderült, egy 32 éves, Bihar megyei férfiról van szó. Az elhunytat a Kolozs megyei Igazságügyi Orvostani Intézetbe szállították, hogy boncolás során állapítsák meg a haláleset okát. Az ügyben vizsgálat zajlik gondatlanságból elkövetett emberölés miatt.

Az InfoHuedin.ro igazságügyi információkra hivatkozva azt írja, hogy a férfi szerencsejáték-függőség és tartozások miatt folyamodott öngyilkossághoz. Továbbá azt is írjak, hogy a férfi Nagyváradról ment el a Dregán-völgyébe, a kedvenc helyére, ahol egyedül tartózkodott egy szálláshelyen, és öngyilkosságának elkövetése előtt alkoholt fogyasztott. A férfi körülbelül 120 métert zuhanhatott, azon az oldalon vetette a mélybe magát, ahol nincs víz. A zuhanás és esés okozta sérülések miatt a mentősök már nem tudták megmenteni az életét. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában