Támogatott tartalom

2023.12.15. 08:20

Az Icoform új gyártócsarnokának felavatása 2023. december 15.

Az Icoform Románia december 15-én, pénteken tartotta új gyártócsarnokának ünnepélyes felavatását, amely Nagyváradon, az Anghel Saligny utca 38. szám alatt, az Eurobusiness II. ipari parkban található.
Az építkezés 2023 tavaszán kezdődött és az év szeptemberében fejeződött be. Az új gyár, összesen 7000 m² alapterületű, és 3000 m²-t a gyártási területre különítettek el.


 

 

A 100 alkalmazottat foglalkoztató Icoform Románia a különböző iparágakban használt kiváló minőségű műanyag cikkek egyik vezető gyártójaként tűnt ki:

  • Sárvédők tehergépkocsik kerekeihez
  • Mesterséges fű csirkefarmok számára
  • Mesterséges fű sípályákhoz
  • Fűszőnyegek Forma-1-es pályákhoz


Az Icoform Románia rövid története
Az Icoform Románia 15 éves múltra tekint vissza Romániában.  A vállalat 2008-ban alakult, amerikai tulajdonban van, belgiumi értékesítési és marketingirodával. A vállalatot 2010-ben a Time Technoplast India csoport vásárolta meg, 2015-ben pedig a lengyel Avalon befektetési alap része lett.
A vállalat 2022 júliusától csatlakozott az osztrák Isosport cégcsoporthoz.

Az Isosportról
Az Isosport a sílécek és snowboardok számára készült műanyag kompozitanyagok világpiaci vezetője, valamint a minőségi, nagy teljesítményű fóliák, szendvicspanelek, kompozitszálak és teniszhúrok megbízható beszállítója. Szlovéniai leányvállalata, az ISOKON extrudált és préselt, hőre lágyuló műanyagok gyártására specializálódott különböző iparágak, például az élelmiszeripar, az autóipar és a gépgyártás számára. A vállalat 600 szakképzett alkalmazottja a síiparban szerzett gazdag tapasztalatát arra használja fel, hogy túlszárnyalja az ügyfelek elvárásait, és új piacokat fejlesszenek ki. A Constantia Industries AG magánkézben lévő nemzetközi ipari vállalat részeként az Isosport-termékeket világszerte forgalmazzák.
Az Isosport Group ambiciózus, hosszú távú elképzelései és tervei az Icoform Romániával kapcsolatban az új gyártóüzembe történő beruházással kezdődően körvonalazódnak. Az új gyár lehetővé teszi a tevékenységek bővítését és az alkalmazottak számának növelését. Az új létesítménybe való áttelepülés a beruházó és a munkavállalók közös erőfeszítése volt.
Ami a jövőt illeti, az Icoform Romániának ambiciózus tervei vannak: megerősítést nyerni, hogy ők a legjobbak ezen a tevékenységi területen.

(Fizetett hirdetés, CH 20997)
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában